9 ting jeg har lært af Konmari - metoden til oprydning af dit hjem

Depend Candy Craves Limited Edition

depend-candy

Depend har kommet med deres 4.(!) kollektion dette forår og denne er en sukkersød limited edition. Den ramte butikkerne i sidste uge og jeg har fået kigget lidt på den. Kollektionen er inspirerende af lækkert og sødt slik med halvgennemsigtige farver og shimmer der giver den et næsten sukkertrukket skår. Selvom jeg har en forkærlighed for gennemsigtige og halvgennemsigte lakker, har den her nogle svagheder, da jeg synes den er svære at lægge pænt og smooth, som måske kan ses på mine swatches.

depend-candy-craves-o2Tag ikke af de virkelig uheldige neglebånd, mine hænder er virkelig ikke glad for rengøring, men det skal jo gøres 😉 

Selvom nogle af dem ligger sig mere med synlige streger fra børsten end andre, kan jeg ikke komme udenom farverne er smukke og gør mig glad og i forårs humør. Perfekt til et lille beauty-påskeæg! Jeg er selv mest til 5049 og 5048 (som jeg har på i dag).

Matas har lige nu tilbud på 4 Depend 02 lakker til 100 kr og gælder indtil d. 29. marts, ellers er normalprisen 29,95 kr stykket.

Det er snart sidste chance for at deltage i give awayen i samarbejde med The Body Shop, deltag her.

2 kommentarer

  • Tina KH

    Meget flotte farver og tak for tippet fra Matas, lige en gave min datter vil elske:-)
    Lige snart god weekend til dig:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

9 ting jeg har lært af Konmari - metoden til oprydning af dit hjem