25 % på makeup i Matas!

Game, Set, Match 02 forårskollektion fra Depend

dsc_0019 dsc_0013

*sponsoreret – produkterne er modtaget som gave*

Depends O2 forårskollektion er i butikkerne nu, og den er frisk og med klare farver! Efter flere år, hvor det har været fine pasteller, er den her virkelig fed – ikke at jeg har noget imod pasteller, jeg elsker pasteller. Der er en ekstra lak – nummer 513, som er en hvid halvdækkende shimmer neglelak der giver en smuk frosteffekt. De fleste af lakkerne er en helt dækkende creme lakker. Nummer 505 og 512 er det jeg vil kalde frost finish, hvor 505 er rød (noget dybere og  mere candyrød end på billedet med småt shimmer med rød – rigtig fin til valentin. 512 er sådan en salviegrøn med fint shimmer i flere grønne nuancer, synes dog ikke det ses når den først er lagt på. 503 er en halvdækkende magenta farvet glitterneglelak som er heeeelt fantastisk.

Jeg er fuldstændig pjattet med den gule 507, der er sådan en perfekt pang solgule lak, som også har en god dækevne. Jeg vil gerne lave nogle negle der matcher det cute hæfte på første billede, så jeg øver mig lidt i at lave ananas – jeg mangler pt. den perfekte grønne neglelak til toppen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

25 % på makeup i Matas!