Mit nye abonnement - Celesti

Real Techniques Berlin Set

rt

Jeg har haft min nye limited edition Berlin Set fra Real Techniques i lidt tid nu, og kan fortælle lidt om mit førstehåndsindtryk. På iHerb, var jeg så heldig at få sættet til bare 135 kr inkl. fragt (og de er helt ægte).  Det har været et sæt jeg har været meget i tvivl om, om jeg ville have – fordi jeg synes de er tude grimme, for at sige det mildt. men når de kun kostede 135 kr, var det et virkelig godt køb, til forskel koster sættet 349 kr i Matas, og 249 kr på Cocopanda når det ikke er på tilbud!

real-techniques

Hvis du ser i hjørnet af æsken, står der “winning design”, som var vundet en intern online designkonkurrence, hvor det var RT fans der udvalgte designet til dette penselsæt, som er inspireret af Berlins Street Art. Så det må være min smag af design der er helt ude i hampen.

Det her sæt indeholder ingen nye pensler, men et udvalg af Sam’ og Nic’s favoritter, så det er ikke et must-have for allerede RT-fans. Skal man have sine første pensler, eller bare ikke har så mange, er det her dog et fornuftigt sæt, da her er der lidt til all-around, så du sagtens kan nøjes med dem her til at lægge en fuld makeup (hvis vi ikke tager gel eyeliner eller brynpomade – men det er heller ikke ligefrem begynder produkter).

rt-taet-paa

Sættet indeholder 5 pensler:

Buffing Brush

Som du kender fra sættet Core Collection, og som er god til både flydende-, cremede- pudderprodukter. Jeg bruger den i cirkelbevægelser i hele ansigtet, sammen med en af mine yndlings foundations fra Gosh, for at få en perfekt finish uden streger.

Contour Brush

Også at finde I Core Collection, og er min absolutte favoritbørste til highlighter! Uhm, jeg elsker den, og det her er så min nummer 3, af den pensel. Den kan også bruges til contour og pudder, hvis du vil være mere præcis til mindre områder – fx hvis du bruge baking teknikken.

Stippling Brush

Giver en lettere dækning end Buffing Brushen, og kan derfor være ideel til blush og contour. Til dem der ikke kender Stippling Brushes, har den to længder hår, hvor de længste (de hvide) opsamler produktet, hvor de sorte så blender produktet ind i huden. Hvis jeg bruger en flydende foundation, dupper jeg den altid på huden først så det kun er de hvide hår der rammer mit ansigt, for derefter at blende foundationen ind i huden i cirkelbevægelser bagefter, for at undgå streger, som nogle Stippling Brush har ry for. Finder du som single brush her.

Deluxe Crease Brush

En blød børste som er god til at blende øjenskygge, og som navnet angiver, god til påføring i creasen. RT anbefaler den også til concealer, hvilken jeg ikke mindes at have brugt dén til, så det har jeg skrevet bag mit øre, at jeg skal huske at prøve. Den findes i Eyes Starter Set og også et nyt sæt, kun med den og den sidste børste.

Base Shadow Brush

En fladere og mere spids øjenskyggepensel, end Deluxe Crease Brush, og kan anvendes på hele øjenlåget. Den er meget almindelig, ikke dårlig og heller ikke helt fantastisk, men gør sit arbejde godt og nem at arbejde med. Den kan fås i samme sæt som tidligere nævnt.

Som du kan se, er det en god blanding af sættet Core Collection og Eyes Starter Set, som er Real Techniques mest populære og mest basis sæt. Derfor var det heller ikke nogle børster jeg ikke havde i forvejen, men da det samtidig alle er børster jeg bruger fra tid til anden, var jeg heller ikke skuffet. Skal bare lige komme mig over designet, som jeg altså ikke er fan af, sorry to say.

Mærke: Real Techniques
Pris
: 212 – 349 kr
Forhandles: iHerb, Matas, Cocopanda med flere.
Bemærkning: Limited edition

Hvad synes du om sættet – og designet? 

*indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mit nye abonnement - Celesti