En kort fornøjelse

De 12 bedste nye beauty køb 2016

bedste-beautykoeb-2016-2017

Jeg gentager sidste års indlæg, og viser de 12 beauty køb i 2016, som jeg var gladest for – reglen er, at de skal være købt og prøvet første gang i 2016. I alfabetisk rækkefølge.

untitled-11) CLEAN | White Woods En lækker, enkel, varm og fortryllende duft, med noter af træ, vanilje og orkide. Virkelig lækker i specielt efterår og vintermånederne. Jeg får altid en ”hygge”følelse, en stemning, når jeg påfører den. Sådan rigtig hyggestrømper, strikkede trøjer og te i sin yndlingskop.

Kan købes:  Set til 345 kr for 60 ml her (normalpris 595 kr)

depend

2) DEPEND | Perfect Eye bryn produkter Sidste år, var det Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, som jeg var fan af, men må sige, at hvis Depend og AB der stod overfor hinanden, vandt AB for emballage, og Depend for indhold! Jeg er åndsvagt meget fan af Depend Eyebrow Pomade og Eyebrow Tringular, i farven Taupe, og har kun brugt min AB dipbrow pomade én gang siden jeg prøvede Depends Perfect Eye bryn produkter i sommers! For nyligt lavede jeg også dette indlæg i samarbejde med Depend, hvor du kan se og læse mere om produkterne.
Kan købes:Til 129 kr stykket i Matas Online og større Matas butikker

gosh_rebel_eyes_mascara_001_open3) GOSH |Rebel Eyes Det kan siges så enkel, at det er den bedste, mest drysfri mascara jeg har prøvet… og så skal den tages af med vand! Andre mascara jeg har prøvet, da skal tages af med vand, har jeg ikke synes gav vipperne nok fylde og længde, men med Gosh Rebel Eyes, går du ikke på kompromis! Formularen er lækker, den buede gummibørste er lækker, og vipperne er WAUW! Fordelen ved at den skal tages af med vand, er, at den ikke reagere med hudens fedtstof, så den smitter ikke af på huden i løbet af dagen. Så du behøver slet ikke bekymre dig om din mascara efter en lang dag, for du er garanteret, at den sidder!
Kan købes: Matas til 129,95 kr.

102134534) LA ROCHE-POSAY | Toleriane Ultra Overnight Moisturiser En virkelig lækker natcreme speciel til følsom og irriteret hud, men som mange andre (inkl. Jeg selv) kan have glæde af. Udover at give masser af fugt, styrker og beroliger. Den indeholder den blandt andet B3 vitamin, som er kendt for at kunne afhjælpe alt fra urenhud til tør hud. Min rødmen i huden henover næsten er mindsket og min vintertørre hud ser meget bedre ud! Indeholder ingen parfume, alkohol eller konseceringsmidler, men er stadig sikret i en lufttæt emballage, så produktet heller ikke bliver grobund for bakterier. Jeg er fan!
Kan købes: til 128 kr Apo-rot eller ca. 150 kr på feelunique

mane-n-tail-herbal-essentials-spray-therapy-178ml-315) MANE ‘N TAIL | Herbal Essentials Spray Therapy (hedder også Herbal Gro), en virkelig god leave-in balsam spray til hverdagsbrug. Den giver blødt og glansfulgt hår – og så er den et vidunder til filtret hår og er også varmebeskyttende. Den har en helt fantastisk duft, som dufter af urter, men på denne her eksklusive frisør-duft, som de fleste nok kender. I dag har jeg også bestilt en ny, da jeg lige er løbet tør.
Kan købes: 37,90 kr på iherb og til 86,25 kr på Billigvoks

maybelline_new_york_eraser_eye_concealer_1405065161
6) MAYBELLINE | The Eraser Eye Concealer
Denne ultralette og budgetvenlige concealer til under øjnene har en dækevne der overrasker, når du oplever denne lette formel. Udover en ganske fornuftig dækevne, giver den også fugt til den fine hud omkring øjnene, så huden stråler ekstra meget! Det eneste minus er den svamp i toppen af produktet, men indholdet indeni er så lækkert, at jeg ikke kan stå imod. Jeg har et mindre lager liggende, og kan løbes syd for grænsen.
Kan købes: DM og Rossmann i Tyskland, og til ca. 58 kr på Fellunique og 71 kr ved Lookfantastic

productpage_350x262
7) NYX | Copenhagen Den ret hypede liquid lipstick fra NYX, er ikke mindre end fantastisk. Den lækre matte bordeauxrøde farve, er virkelig god til de fleste lejligheder, og holdbarheden er i top.  Et eksempel på at kvalitet overgår pris!
Kan købes: i Matas til 60 kr

pd_altiensalve_72ppi
8) PUDDERDÅSERNE |Alt-i-én salve
Mit efterårs must-have, som jeg har ikke mindre end 3 styks af https://skabsdiva.dk/2016/11/lige-til-haandtasken-pudderdaasernes-alt-i-en-salve/ . Derfor er det også en klar årets favorit, og bliver flittigt brugt til både læber og neglebånd, ligesom den også kan bruges på tørre knæ, albuer og spots i ansigtet. Nogle af det, der skiller sig ud ved denne salve, er dens indhold af Salicylsyre, samt den kun består af 10 ingredienser – der er slet ikke plads til unødvendigheder!
Kan købes: i Matas til 95 kr

rte-01465-1
9) REAL TECHNIQUES | Cheek And Lip Set
Et efter min mening, virkelig anvendeligt sæt, men desværre limited edition. Den indeholder en blush bruch, en duo-fiber contour brush og en lipbrush.  Selvom duo-fiber ofte er kendetegnet ved både brug af naturlige (animalske) og syntetiske hår, benytter RT sig kun af forskellige syntetiske fibre. Jeg bruger alle børsterne i sættet, og en af de sæt, jeg godt kunne tænke mit et ekstra af.
Kan købes: Billigvoks til 209,25 kr, Lux-plus til 189 kr, og iHerb til ca. 107 kr

s-l500
10) RIVECOWE | Flexible Liquid Brushpen Eyeliner
Fantastisk flydende eyeliner, som jeg ikke kan undvære. Aldrig oplevet en være så god. Den giver så intens og holdbar farve, og kan lave meget præcise og tynde streger. Jeg har været i krise, da jeg løb tør, og da det er et koreansk mærke, er det også med længere leveringstider. Derfor – køb hjem i god tid, og gerne et lille lager!
Kan købes:  Pt. udsolgt flere steder, med kan findes på ebay.

152715211) THE BALM | Mary-Lou Manizer Aka The Luminizer
Da jeg gennemgik mine favoritprodukter var der jo en masse gamle favoritter, jeg har brugt i flere år efterhånden, jeg turde næsten ikke tro at min The Luminizer, var fra i år, men kan se jeg har købt den i februar. Men jeg har også fuldstændig overgivet mig, og alle andre smukke highligtere jeg ejer, har bare stået og blevet forsømt siden.
Kan købes: Cocopanda til 119 kr

tbs12) THE BODY SHOP| Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask Egentligt alle ansigtsmasker fra denne serie. Jeg mangler kun én af dem, og den står på min ønskeliste! Nu jeg sidder og skriver, har jeg denne ansigtsmaske i ansigtet, som på mange måder minder meget om Glamglow Youthmud Tinglexfoliate. Det er en peelende maske med bambus trækul, grøn te og økologisk tea tree olie. Min hud ser virkelig frisk og skinnede ud bagefter. Den er speciel god til de lidt fedtede hudtyper, men som kobineret hud bruger jeg den i hele ansgitet, eller de områder hvor jeg er fedtet, og en af de andre lækre the Body Shop ansigtsmasker på de resterende.
Kan købes: i The Body Shop for 150 kr  (lige nu er der 30 % på alt hudpleje online for medlemmer!)

**Indlægget indeholder et eller flere affiliate links!**

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

En kort fornøjelse