Tomme produkter #23

Yves Rocher Julekalender Dag 13 Til 24

222

Håber I andre har haft en god jul, det har jeg, selvom jeg har været sådan småutilpas de bedste par dage, hvor jeg bare har været fuldstændig uden energi og småsovet det meste af dagen. Mit Fitbit Alta (mest fantastiske tracker jeg har prøvet!), indikere også at jeg 2 af dagene har gået under 2000 skridt… Skræmmende! Men nu er julen og julefroksterne overstået for mit vedkommende.

Det betyder også jeg kan vise resten af indholdet i Yves Rocher julekalenderen! Den første del, kan du se lige her.

Alfabetisk rækkefølge

 • Botanical Color Eye Pencil
 • Botanical Color Eyeshadow
 • Botanical Expertise Hair Serum (30 ml)
 • Clementine & Spise Bath & Shower gel (50 ml)
 • Clementine & Spise Lip Balm (4,8 g)
 • Express Eye Makeup Remover (100 ml)
 • Hair Repair Oil (150 ml)
 • Mandarin Lemon Cedar Energizing Sugar Body Scrub (150 ml)
 • Olive Petitgrain Relaxing Body Lotion (200 ml)
 • Olive Petitgrain Relaxing Shower Oil (200 ml)
 • Sexy Pulp ultra-volume mascara (9 ml)
 • Sheer Botanical Lipstick 51. Rouge Groseille

Alt i alt, er jeg meget tilfreds. Jeg synes man får rigtig meget for pengene, og der er variation. Jeg synes dog at sidste år var en lille smule bedre, men alligevel kan jeg ikke rigtig sætte en finger på det.. Altså kalenderen indeholder jo næsten alle produktkategorier indenfor beauty! Der er flere ting, jeg ikke rigtig kan/vil bruge, men det ville næsten være et mirakel, hvis det modsatte var tilfældet, da jeg ikke kan tåle særlig mange shower gels og body lotions (og har heller ikke lyst til at eksperimentere for meget). Omvendt er der flere af mine favorit produkter fra Yves Rocher, og kan også mærke, at der kommer et par nye! Men jeg glæder mig allerede til næste års pakkekalender, for den vil jeg helt sikkert ønske mig 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Tomme produkter #23