Yves Rocher julekalender dag 1 til 12

EBay Haul – Mine EBay Bestillinger I Oktober

ebay-koeb-2016

En stor del af mine ebay bestillinger i oktober var ting til pakkekalendere, og derfor var der ikke særlig mange ting til mig selv, der er dog nogle ting der ikke er med på billedet, blandt andet tørklædet fra et tidligere ebay fund indlæg, der er som sunket fra jordens overflade (er ellers rigtig glad for den!) og nogle nye fotolamper (som ikke kan være på billedet af gode grunde).

Elastikker

7,07 kr for 5-6 stk her og her.

Det er kun en brøkdel jeg viser her, da jeg har købt mange! Der er virkelig mange fine på ebay! Kvaliteten er generelt god, men nogle har ikke været lige så gode som andre (hvor det måske er én af dem i et sæt i et andet materiale). Jeg er blevet så glad for dem!

Bogmærker

11,33 kr for 6 stk her.

Også nogle jeg synes er super fine og en sød lille gave til en bogorm. De kommer med hvert sit kort, der virkelig fremhæver de søde motiver, og gør dem også nemme at pakke ind.

Spray Flaske

8,79 kr for 100 ml her

Tabte en næsten fyldt pensel rens fra The Body Shop, så flasken blev ødelagt. I stedet for at smide den ud (den var næsten ny!), endte jeg med at skifte flasken ud. Der skal en dymolabel på senere, hvor der står penselrens på, men min dymomaskine er desværre også blevet ødelagt, efter jeg tabte den, så det må vente. Har haft mange af disse flasker, da jeg elsker at lave hjemmelavede face mists.

untitled-1

LED wire lyskæde 

Fra 17,67 kr her

Kom desværre alt for sent til det jeg ville have brugt den til (noget opsætning med pakkekalender), men alligevel er jeg tilfreds, da den er virkelig god kvalitet. Kræver dog hele 3 AA batterier. Tilgengæld er der mange forskellige farver at vælge imellem, og er ret sikker på jeg skal have flere!

Silikone pensel vaskemåtte

15,71 kr her (tilbud – udløber snart)

Jeg er blevet afhængig af at prøve forskellige former for hjælp til at vaske pensler (jeg ved at der findes små maskiner der kan gøre det, men synes alligevel af det er en alt for hård tur for penslerne). Jeg er glad for den handske jeg har skrevet om tidligere, men har altid den der – tænk nu hvis?! Vaskemåtten er ikke bedre end handsken, og synes den kun fungere til små pensler, men det er nu dejligt med lidt variation i rengøringen, når man har store (pensel)vaskedag.

Kontaktlinse etui

7,07 kr per stk her.

Jeg græder virkelig indeni. Nu må jeg ikke gå med linser mere, efter jeg fik hornhindebetændelse, og havde ellers glædet mig sådan til at tage de her kontaktlinsecase i brug! De er virkelig fine, men dog nogle kopier af Anna Sui kontaktlinse etui, som jeg først havde lagt mærke til, da jeg modtog dem. Men ikke destro mindre var jeg virkelig glade for dem, og nu begræder jeg at de her to er ubrugte, og aldrig kommer til at indeholde, i hvert fald, mine kontaktlinser.

Nail stamp

5,20 kr her

Har endnu ikke prøvet dem, men de virker meget bløde i det, i forhold til andre jeg har prøvet. Ved ikke om det er godt eller skidt. Til gengæld er de gennemsigtige, så det er nemt at se hvor man rammer neglen, hvilket jeg har manglet!

TONYMOLY Panda’s Dream White Sleeping Pack

62,06 kr her. (TILBUD)

Dette er tredje gang jeg anskaffer mig denne natmaske, men synes virkelig min hud har opnået en forbedring med den. Det er også derfor den blev en af sidste års 12 bedste beautykøb.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Yves Rocher julekalender dag 1 til 12