Cover FX Custom Enhancer Drops er tilbage på lager!

To af mine beauty julekalendere er ankommet! + ny rabatkode!

mine-beauty-julekalendere

Mit i min lille eksamensbobel, er der kommet to af mine beauty julekalendere – Yves Rocher og NYX (læs mere om de to kalendere her). Åh, jeg kan ikke vente med til d. 1. december endnu! Yves Rocher kalenderen, skal jeg have anrettet, ved endnu ikke om de skal i en kurv, eller om de kan blive hængt op, men det bliver alligevel først i næste uge, jeg får tid til den slags luksusproblemer! 😉

Jeg overvejer om jeg skal have en sidste beautyjulekalender, da der virkelig er kommet mange i år, men jeg er i tvivl om, hvilken det skal være så – hvilken synes du, eller hvilken har du valgt?

Papirposen er med min pakkekalender til min lillesøster og er købt på eBay, skal se hende i aften, hvor hun får den med sig hjem, sammen med det fine æble fra The Body Shop, som en ekstra 1. advent gave. 😀

I øvrigt er der kommet en ny kode på Yves Rocher kalenderen, hvis du stadig godt kunne tænke dig den. Koden er SHOP100 og giver 100 kr rabat indtil d. 20. november – i øvrigt kan du få gratis gaver med ved køb, blandt andet en parfume og en ekstra valgfri gave, hvor du kan vælge et sæt der både indeholder en flot makeup pung og lækre luksus travelsize produkter! Jeg er lidt misundelig, da jeg ‘bare’ fik et ur, da jeg bestilte.

nyx-julekalender-2016 yves-rocher-julekalender-2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Cover FX Custom Enhancer Drops er tilbage på lager!