20 % rabat på alt ved Asos - få The Beauty Advent Calendar til kun 399 kr

Oktobers beauty favoritter 2016

skoenhedsfavoritter-oktober-2016-makeup

Oktober har været drøntravl på studiet, arbejdet og andre aktiviteter, og november bliver travlere – der er kun 2 dage hvor jeg ikke har nogen som helst planer, og de to dage er ‘hemmelige’ for min omgangskreds, så jeg ikke begynder at booke flere ting ind. Når man er så meget på farten, gælder det om, at man kan regne med sine produkter, og derfor har jeg haft nogle kære (beauty) venner, der har fået mig helskindet gennem oktober.

SECRET KEY | Gold Racoony Hydro Gel Eye & Spot Patch

Hydro Gel Patches fra det koreanske mærke Secret Key til behandling af øjne og problemområder. De virker kølige og beroligende samtidig med at de tilføjer huden masser af fugt og næring. De skulle også have en lysnende effekt, men dig ingen WOW-effekt på mig. TIlgengæld kan jeg efter 30 minutters lækker beroligende patches, se en tydelig forskel på hvor fugtet mine øjenomgivelser er, og klar til næste aftale.  Jeg kan helt sikkert finde nogle der virker bedre, men til prisen er de virkelig gode – og derfor også et produkt jeg får brugt!
Mærke: Secret Key
Pris: ca. $12.00
Størrelse:  (60 eye patch + 30 spot patch)
Forhandles: iHerb eller eBay (yndlings forhandler der har tilbud!)

DEPEND COSMETIC | Eyebrow Pomade [Taupe og Soft Brown]

Efter jeg var til Depends presseevent med lanceringen af deres nye produkter, har jeg ikke brugt mine ABH pomader, men i stedet disse fra Depend. Selvom de ikke kan prale af lige så lækker emballage, vil jeg på flere område sige, at indholdet kan. Konsistensen er mere blød, og emballagen gør, at den heller ikke tørre lige så meget ud, hvilket betyder færre spildte penge. Hvis du overvejer en ny brow pomade, kan jeg kun anbefale dig at prøve at kigge på disse.
Mærke: Depend Cosmetic
Farver: Taupe, Caramel, Soft Brown, Medium Brown, Dark Brown, Ebony
Pris: vejl. Udsalgspris 129 kr
Størrelse:  3 g
Forhandles: Matas og Ellos (til 119 kr)

NYX | Soft Matte Lip Cream [SMLC20 Copenhagen]

Skal du have efterår på læberne, så er den liquid lipstick NYX Soft Matte Lip Cream i farven Copenhagen perfekt, den smukke matte bordeauxrøde ser fantastisk ud og derfor en sikker vinder for mig, når jeg skal ud, da holdbarheden også er i den bedre ende.
Mærke: NYX
Pris: Forskellige fra ca. 42-65 kr
Størrelse: 8 ml
Forhandles: Matas, Cocopanda, og ellers har jeg købt Soft Matte Lip Cream ved denne amerikanske eBay sælger – pakke med 2 eller pakke med 3 (vælg selv farverne).

L:A BRUKET | Handcrème No 102 Bergamott/Patchouli

Når det bliver koldere og hænderne mere udsatte, er det bedst at gøre noget inden skaden ER sket. Til pleje om dagen, vil jeg gerne have en mere lukseriøs og smuk håndcreme, som vækker glæde når jeg ser den. L:A Bruket er en af dem jeg holder mest af til dagsbrug, og den jeg har haft i min håndtaske i oktober.
Mærke: L:A Bruket
Pris: 139 kr
Størrelse:  70 ml
Forhandles: Blandt andet Luxoliving  og CasaCasa

DEPEND COSMETIC | Nail Polish nr. 419

Sammen med bløde hænder, passer smukke negle og 419 fra Depends efterårskollektion er så smuk, den minder på mange måder om Chanel’s Taboo, en neglelak som lææænge har været på min ønskeseddel! Det er en dyb lilla neglelak, med masser af shimmer og et næsten sort skær. Denne her neglelak har jeg haft på stort set hver dag i oktober, den passer bare så perfekt til efteråret.
Mærke: Depend Cosmetic
Pris: 25 kr
Størrelse:  5 ml
Forhandles: Bilka (efterårkollektionen forhandles kun dér!)

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

20 % rabat på alt ved Asos - få The Beauty Advent Calendar til kun 399 kr