To af mine beauty julekalendere er ankommet! + ny rabatkode!

Hvorfor jeg altid har engangshandsker i mit natbordsskuffe – et tip til lækre fødder

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Jeg har skrevet tippet før, men da det var helt tilbage i 2011, så det kan sagtens tåle at blive opfrisket! En af de sidste nætter, var jeg så taknemmelig for at jeg har mine engangshandsker i mit natbord! Jeg vågnede og var tørstig, og gik ud for at tage noget at drikke, mine fødder føltes så knastøre, at jeg halvsovende begyndte at plaske lidt vand på dem, hvilket jo ikke rigtigt forbedre sagen.

I stedet skal der en fed fodcreme på, og hvem hader ikke fedtede hænder efter det? Jeg vil jo heller ikke fedte mit gulv til, eller risikere at glide og falde, så nogle engangshandsker i min natbordsskuffe gør, at jeg får smurt mine fødder ind! Du kan købe engangshandsker i de fleste supermarkeder, eller spar nogle penge og køb nogle på eBay. Når jeg har smurt fødderne ind, vender jeg vrangen ud på handsken og lader den ligge på natbordet til næste morgen, hvor jeg vågner med lækre og bløde fødder.

Fødderne burde også få mere opmærksomhed, end de typisk får, da det trods alt er dem der bærer vores vægt det meste af dagen, og (jeg indrømmer selv gerne), ikke altid de mest fornuftige sko de skal gå rundt i.

Nogle af mine favorit produkter til fødderne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

To af mine beauty julekalendere er ankommet! + ny rabatkode!