Cocopanda holder lyserød lørdag + gratis fragt

Weekend challange – Smid 100 ting ud på 3 dage

Challenge smid 100 ting ud på 3 dage

I indlægget 50+ Ting Du Kan Skille Dig Af Med Uden At Savne, skrev jeg min egen udfordring for mig selv – smid 100 ting ud på 3 dage. Jeg synes umiddelbart, at det ville blive svært, da jeg allerede i løbet af sommeren har været godt i gang med at sortere i mine ting. MEN nu skulle det være systematiseret – og ærlig talt, gik det pludselig stærkt og endte med 151 ting, selvom jeg på et tidspunkt troede jeg ikke ville nå det, men måske blev det også for nemt til sidst. Hopper du med – det kunne være en passende weekend challange!

Dag 1: Hvor starter man lige?  Mit køkken er næsten blevet sorteret i bund, hvor jeg havde endt med at smide rigtig meget ud, det samme med tøj. Gik lidt og fandt et par småting – som en billig gummi grydehandske, jeg tidligere har brugt til at vaske makeuppensler med. Til sidst fandt jeg den voksende bunke at tomme produkter, som jeg ville have brugt til indlæg, men bare ikke blevet til noget. Nu skulle det være, så jeg fik taget billeder og smidt en ordentlig portion affald i den sorte sæk.

Dag 2: Jeg har sådan et skab, som er fyldt med alt muligt lort, og derfor brugte jeg min fridag på at kigge det igennem. Wauw, der var mange ting jeg end ikke havde glemt jeg havde – og derfor nok heller ikke kom til at savne!  De ting jeg synes var for gode til at smide ud, men som jeg ikke orkede at sætte til salg, lagde jeg ud på et bord udenfor min hoveddør, hvor jeg så skrev på forskellige lokale facebooksider at der bare var først til mølle, til gratis afhentning. Jeg kunne fornemme at der kom mange forbi udenfor vinduet og snuppede et par ting (jeg havde travlt med at tømme yderligere ud og gøre rent), og der gik ikke mange timer, før at næsten alt var væk. De sidste ting røg i den sorte sæk.

Dag 3: Begyndte at have lidt krise, og tænkte jeg ikke kunne nå målet, indtil jeg begyndte at gå igennem kasserne med hobbymaterialer og skuffen med alt bordpynt og diverse. Oh god, der var meget der kunne ryge ud, selvom jeg beholdte en del (for tænk nu hvis! 😉 ).

Hvad har det lært mig

Jeg synes jeg er blevet bedre til at skille mig af med ting, selv nu efter, har der været flere ’større’ ting, som har måtte ryge sig en tur, når jeg er faldet over det. Også madvare, som jeg ikke kan lide, som bare står og glor inde i skabet, bliver lige tilbudt til nærmeste venner og familie, for ellers at blive smidt ud. Det gør ikke andet for mig end dårlig samvittighed. Selve challangen var virkelig god, for der gik virkelig konkurrence i det til sidst, og som du måske kan se, nåede jeg pludselig noget over 100 ting! Til foråret har jeg allerede bestemt mig for at gøre det igen.

Det jeg skilte mig af med

2 3D briller
1 billedramme
2 blade
1 bloklys
1 blyantspidser
1 boxer modtagerbox
1 BUNKE hammaperler med plader
3 cd’er
2 champagnekapsler
1 ekstraknap
11 elefantfigurer (joke til min søsters pakkekalender)
1 forklæde
1 forlængerledning
5 gamle computerspil æsker (så røg sims3!)
1 glas blandede skruer, Møtriker og ting jeg ikke ved hvad er
1 grydehandske
1 gæstehåndklæde
1 halvfærdig hobbyprojekt
1 hovedbundsmassageapperat
1 hulmaskine til mapper
1 høretelefoner
2 IKEA katelog
4 installationscder
3 kabler
1 kasse med over 200 knapper (beholdt mine yndlings – resten ud!)
6 kattelegetøj
1 klistermærke
1 lighter
11 medlemskort
1 menustrationskop
1 mobilcover
1 notesbog
3 nøgleringe
1 pakke fyrfadslys
1 pakke kaffefiltre
1 pakke kattemedicin
1 par julestrømper
1 pimpsten
1 potte
1 pumpe til vakumposer
1 rensesæt til computerskærm
1 rulle klistermærker
1 rulle tapet
2 ruller hundeposer
1 skrivebordsunderlag
13 smykker
1 spejl
2 stakke servietter
1 stykke tøj
1 sæt dvd skiver (fordi jeg glemmer dem alligevle når jeg skal aflevere bilag på cd)
1 sæt sengetøj
3 tasker
3 tin dåser
3 tomme glas uden låg
22 tomme produktemballage
2 ure
1 utal af perler
10 visitkort

3 kommentarer

 • Hvor er det godt gået! Jeg er også i gang med at sortere, men synes det er et større projekt.. Jeg er dog nået op på de 100, bare ved bøger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Du er så sej! 😀 Men vildt – hvad har du så gjort ved alle bøgerne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har enten solgt dem, eller givet dem væk 😀 Jeg elsker tanken om mange bøger – men det skulle gerne være bøger jeg kunne læse flere gange, ellers er der ingen grund til at have dem :p

   – Jeg linker lige til din blog i et nyt indlæg,jeg blev lidt inspireret af dig nemlig :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Cocopanda holder lyserød lørdag + gratis fragt