Pift dine mandler op på få minutter

September favoritter 2016

september favoritter makeup hudpleje

En smule forsinket, men var siden fredag sammen med min kæreste jeg| ikke havde set i lang tid, så kærestetid blev prioriteret. Men september er over og vi er nu midt i efteåret – i følge kalenderen i hvert fald. Mine september favoritter er både nyt og gammelt, men nogle jeg har brugt næsten hver dag!

PUDDERDÅSERNE | Alt i en salve
Pudderdåsernes nyeste skud på stammen af produkter. En lækker salve til læber, neglebånd og andre steder hvor du døjer med tør hud. Den er virkelig effektiv og indeholder kun 10(!) ingredienser, så det kun er det bedste der er plads til i denne salve. Det er en ny favorit og har allerede givet sådan en salve i gave til min veninde, for den er for god til at holde for sig selv! Fantastisk efterårsfavorit.
Kan købes: i Matas, Salling og Magasin. Normalpris er 95 kr / 30 ml, men er lige nu på tilbud i Matas til 65 kr (jeg skal købe en til tasken).

MILK_SHAKE | Whipped Cream Leave-in Foam
En gammel kending med en leave-in conditioner i skumform, der dufter himmelsk af vanilje milkshake og efterlader dit hår blødt og glansfuldt. Efter min sidste blev for gammel, og gav en uheldig episode med ildelugtende hår (den var også ret gammel!), har jeg i lang tid haft en kvalmende fornemmelse når jeg bare tænkte på den, men jeg elsker hvad den gør ved mit hår, så fik en chance til, og den lækre duft den har – når den ikke er for gammel –  er ikke til at stå for.
Kan købes: 49 kr / 100 ml her

CLEAN | White Woods
En fortryllende varm duft med noter af træ, vanilje og orkide, og lidt topnoter med citrus, en meget ren duft, som er god til efteråret, så jeg var glad da september virkelig gjorde sin indtog og jeg kunne tage denne nye herlighed på, som passer perfekt med striktrøjer og vamsede hyggesokker!
Kan købes: 256,75 kr / 30 ml her eller 374 kr / 60 ml her.

NYX | Lingerie Bedtime Flirt
Det er vel ikke gået din næse forbi, at Matas er begyndt at føre NYX, som før kun var forbeholdt udlandet. Jeg har flere liquid lipstick fra NYX, men hvis jeg skal have neutrale læber, bruger jeg Bedtime Flirt fra deres serie Lingerie. Smuk og pigmenteret nude farve du kan regne med at holde det meste af dagen.
Kan købes: Matas til 70 kr

RIVECOWE | Flexible Liquid Brushpen Eyeliner
Er der noget Sydkorea er god til, er det eyelinere! Denne fra Rivecowe er en fleksibel ultratynd pensel, og ikke tus, som de fleste andre ultratynde eyelinere jeg har prøvet. Det gør den giver masser af intens farve, samtidig med de tyndeste tynde linjer nemt på dit øjenlåg, uden du behøver at trykke hårdt eller tegne flere gange. Den er samtidig vandfast (gerne med udråbstegn), så du er sikker på den holder hele dagen. Nu er den løbet tør og har fået et andet mærke hjem af samme princip (her handlede det om hvem der kunne levere hurtigst, da der var krise!), og de minder utroligt meget om hinanden, så der får du også et link til.
Kan købes: Begge kan købes på eBay, hvor Rivecowe er købt her til 52 kr, og Macqueen New York kan købes her til 47 kr (tilbud).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Pift dine mandler op på få minutter