Ebay fund #104 Design Letters dupes

Organiserings Tips 3: Nyhedsbreve bliver sorteret én gang for alle på få minutter

sorter-nyhedsbreve-nemt-og-enkelt

Har du en indbakke der er ved at drukne i nyhedsbreve, som du enten mere eller mindre følger, eller bare har opgivet for længst at trykke unsubcribe? Så er det værd at læse videre her, for om kort tid, bliver din indbakke MEGET mere overskuelig, og du har tid til andet sjov!

Svaret er onlineprogrammet Unroll.Me, og som du nok kan se længere nede, har det sparet her mig masser af tid! Første gang du kommer derind, skal du gennem programmet logge på din mail, som straks analysere dine nyhedsbreve, så du kan se en liste med dem, og derefter skal du sortere dem mellem tre kategorier: Rollup, Unsubscribe, Keep in inbox.

Rollup: Den magiske funktion, der gør at du får alle gårdagens nyhedsmails i en samlet oversigt kl. 7.30 hver morgen. Du kan se et vindue med nyhedsmailen, så du hurtigt kan bestemme om du skal ind og læse den eller ej, og derved undgå irriterende clickbaits.
Unsubscribe: Frasortere dine emails, så du aldrig ser dem i de indbakke igen.
Keep in inbox: Sørger for at de valgte mails, forsat kommer direkte i din indbakke.

unroll

Overstående er et eksempel på hvordan en sådan en rollup mail  ser ud. Den gør mig også opmærksom på hvis den har fundet flere mails, den opfatter som nyhedsbreve, som ikke er blevet ‘rollet’ endnu.

Det smarte er, at du altid kan gå ind på hjemmesiden og se tidligere nyhedsbreve, og de nyhedsbreve du har fået i løbet af dagen, som du realt først får i din indbakke i en samlet mail i morgen.

unroll-me-eksempel

Som du kan se, har jeg indtil videre taget stilling til 201 afsendere, og kun tilladt 16 at komme direkte i min indbakke – tænk på hvor lang tid jeg ellers skulle bruge på at åbne og slette mails fra 185 afsendere! Tallet kunne har været meget højere, da jeg allerede havde været i gang med at unsuscribe email manuelt i min indbakke, som virkede som en umulig opgave.

Er alt virkelig så positivt? Ja, men der er da stadig nogle småting, der kunne gøres bedre….

Programmet har stadig nogle børnefejl, og det er ikke alle nyhedsmail den får filtreeret lige godt, da de først ryger i indbakken, for hurtigt at blive sendt over i en særlig oprettet unroll.me mappe (som du så kan tømme med to klik, engang imellem), men det er på et tålelig minimum.  Ligeledes kan den noglegange godt forveksle en bekræftigelsesemail med et nyhedsbrev, som sikkert skyldes den automatiske udsendelse.

Det eneste negative jeg har at sige er, at man (endnu) ikke kan indstille, hvornår man vil modtage sin unroll.me mail. Jeg gad godt at den kom tidligere, da jeg har en dårlig vane med at tjekke mails når jeg står op om morgen (og den dårlige vane, agter jeg at forsætte med). Men ikke destro mindre, meget større overblik og meget hurtigere gennemgang af mine e-mails, som jeg ikke kunne forestille mig at undvære nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ebay fund #104 Design Letters dupes