eBay fund #103 50 ting til under 10 kr

Øøøh, hvorfor står der en aftershave på dit makeupbord, Malene?!

nivea-after-shave-balm-makeup-primerDet vil næsten være en overraskelse, hvis du ikke allerede har hørt om Nivea After Shave Balm Sensitives glimrende funktion som en low-budget primer! Indlægget er mest for at vise den smarte opbevaring, men kan nok ikke komme udenom, at lige hurtigt gøre rede for hvorfor og hvordan Nivea After Shave Balm fungere.

Hvorfor og hvordan?

Det er en beauty vlogger der har fundet på tippet, Uden at være helt sikker, mener jeg, at moderen til tippet kommer fra min yndlings b-vlogger NikkieTutorials, som har brugt det i mange af hendes videoer, og derfra jeg også har lært om tricket. Grunden til Niveas After Shave Balm Sensitive er så god som primer, er dens høje indhold af glycerin, som de fleste primere består, og derudover indeholder den plejende E-vitamin. Aftershave halmen – nu primeren, bliver smurt i et TYNDT lag i ansigtet indtil den bliver ’sej’ i teksturen, og det er nu at den fungere som en magnet på din makeup! Den sidder der!

Bliv ikke skræmt af lugten af ’mand’, den forsvinder meget hurtigt.

Tilbage til min fine (og praktiske) emballage

For mig er der flere grund til at skrive emballage: For det første, er emballagen ikke særlig flatterende, sammen med alt det andet, og er mest bare the ugly duckling, blandt alle svaneren. Næste er spørgsmålene fra de uindviede, som må tro jeg har et rigtig dameskæg, med det behov for aftershave som jeg har. Men den vigtigeste grund, for mig, er dosering, for at bruge den som primer, skal der ikke bruges særlig meget, og der kommer hurtigt for meget produkt ud. Hvis du bruger for meget Nivea aftershave (primer), begynder den i stedet for at kage og ikke holde særlig godt, så det skal vi helst undgå.

Derfor købte jeg så denne glasflakse med pipette, og satte derefter en dymo på (min maskine er herfra). Selvom der er 100 ml i Nivea flasken, har jeg valgt kun at købe en 50 ml glasflaske, resten står inde i mit beauty-lager i skager.Det ser mere lækker ud at have stående, og samtidig er den 10 gange nemmere at dosere.

2 kommentarer

 • Ej, det er altså bare to super gode tips! Jeg er nærmest på vej ud for at købe aftershave, haha. Jeg har lavet et lille indlæg på min blog, hvor jeg har linket til dit. Jeg håber ikke at det gør noget, jeg blev simpelthen nød til at dele det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Ej tak, og du må da endelig vende tilbage med om det virker for dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #103 50 ting til under 10 kr