I hænderne på en elev - jeg har fået nyt hår!

Er foundationen blevet for mørk til din hud? The Body Shop Shade Adjusting Drops

{ indlægget indeholder reklamelinks }

the-body-shop-adjusting-drops-light
Hvis du ligesom jeg, er en blegfis, hvor at finde den rette foundation er en ulig, næsten umulig kamp, eller det bare er sommerens foundation blevet for mørk, er der hjælp at hente! The Body Shops Shade Adjusting Drops er som sendt fra himlen, da den kan enten gøre din foundation en tone lysere med deres light drops eller mørkere med deres dark drops. Så om du ikke kan finde en foundation lys nok, eller ligger mellem to nuancer, så er dette produktet for dig, til at skræddersy den perfekte nuance.

Jeg nævner at den kan ændre én tone, da en lidt for optimistisk mix, kan gøre at fundationen bliver grå at se på, og det er næsten mindre flatterende end en for mørk eller lys foundation. -Det kan i måske også fornemme lidt i den mix med MAC, hvor jeg prøvede den lidt af.

Det fantastiske med Shade Adjusting Drops er, at den ikke ændre teksturen på den foundation du blander med, så selvom min favorit flydende foundation, den meget lette fra Gosh er stadig en drøm at arbejde med og have på. Den eneste forskel jeg kan se, er den måske bliver en smule mere dækkende, men ikke i sådan en grad det betyder noget.

the-body-shop-adjusting-drops-loreal-perfect-matchEn lille mix med L’Oréal Perfect Match Vanilla Rose – kan sagtens blive lysere.

the-body-shop-adjusting-drops-mac-face-and-body-foundationEn lidt større mix med MAC Face and Body Foundation N2 – hvor man kan se det grå der er ved at komme.

Den enkelte dråbe du skal bruge, betyder at 15 ml holder næsten for evigt, også selvom du bruger den hver dag. Du putter bare lidt af den for mørke (eller lyse) foundation på håndryggen og tilføjer en dråbe light eller dark Shade Adjusting Drops og blander dem, inden du påfører i ansigtet – nemmere blider det ikke.

Hightlight og contour

Som en bonus kan du også blande din foundation eller concealer med The Body Shop Shade Adjusting Drops, for at lave den helt perfekte nuance til highlight eller contour.

PRAKTISK INFO |

Mærke: The Body Shop
Pris: 155 kr
Størrelse: 15 ml
Farver: Light og Dark
ForhandlesThe Body Shop

Ingredienser: (Solvent), Diheptyl Succinate (Skin Conditioning Agent – Emollient), Cyclohexasiloxane (Conditioning Agent), Octocrylene (Ultraviolet Light Absorber), PEG-30 Dipolyhydroxystearate (Emulsifying Agent), Ethylhexyl Methoxycinnamate (Ultraviolet Light Absorber), Silica (Absorbent), Cetyl Dimethicone (Emollient), Titanium Dioxide (Ultraviolet Light Absorber), Hydrogenated Polydecene (Skin Conditioning Agent), Magnesium Sulfate (Absorbent/Bulking Agent), Alcohol Denat. (Solvent), Glycerin (Humectant), Disteardimonium Hectorite (Stabiliser), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent – Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Ammonium C6-16 Perfluoroalkylethyl Phosphate (Surfactant – Emulsifying Agent), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (Film Former), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Caprylhydroxamic Acid (Chelating Agent), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (Skin Conditioning Agent – Humectant), p-Anisic Acid (pH Adjuster), Parfum (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Propylene Glycol (Humectant), Sodium Hyaluronate (Humectant), Rosa Alba Flower Extract (Skin Conditioning Agent – Emollient), BHT (Antioxidant), Sodium Benzoate (Preservative), Sorbic Acid (Preservative). [+/- CI 77891 (Colorant), CI 77499 (Colour), CI 77492 (Colorant), CI 77491 (Colorant)].

1 kommentar

  • Ej hvor er det smart! Det er det værste når ens foundation er blevet for mørk til en, og man ikke kan bruge den mere. Jeg vil prøve at tjekke dette produkt ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

I hænderne på en elev - jeg har fået nyt hår!