Organiserings Tips 3: Nyhedsbreve bliver sorteret én gang for alle på få minutter

eBay fund #105 Rose Gold

ebay-fund-koeb-rosegold-roseguld-makeup-indretning-105

Jeg bliver en magnet, når rosaguld når mit synsfelt, sådan “nearjh seeeeeeee!” imens jeg hiver min kæreste rundt og efter hvad der nu har fastgjort mit blik og som skal beundres. Selvom rosaguld indeholder mange nuancer, og det ikke er alle jeg er lige betaget af, fortjener skønhed alligevel et beundrende blik – er jeg den eneste der har det sådan?

LOVE ballon

10,14 kr her

Sådan en typisk “rose gold moment” – for hvad skal jeg bruge en love ballon til? Men den er bare så fin! Kunne man holde valentinsdag i rosaguld tema? Jeg tror min kæreste ville dø! 😉

LABEL M Detangling hårbørste 

58,69 kr her (UK)

Detangling børster der noget af det bedste, hvis man har langt tykt hår, der nemt filtre sammen! Lige nu har jeg…. mange børster i en del… specielle farver (som jeg nok ikke selv ville have valgt), meeen hvis jeg selv kunne vælge, så var det rose gold!

Lampesokkel i Edison stil 

44,55 kr her

Jeg er stadig fan af smukke pærer i en simpel Edison stil lampesokkel, og der er mange smukke derud, men denne her er i rosaguld, og derfor noget helt for sig.. Sidder og fantasere om indretningen af mit næste hjem! Den er på min watchliste lidt endnu, da det er lidt overkill at bestille et halvt år før den skal bruges.

600 ml Kop

51.88 kr her

Forstil dig en lækker cocktail i hipsterstil, eller endnu bedre en ordenlig kop varm kakao med pumpkin spice,  flødeskum og  mini marshmallows (kan du fornemme hvem der lige har købt 10 l Mathilde kakao?

Penselsæt med 8 pensler

45,53 kr her

Jeg ved ikke selv hvor gode disse pensler er, men smukke er de. Kunne godt finde på at have dem, bare til pynt, for det er jo næsten små kunstværker i sig selv!

Cat eye solbriller

27,11 kr her

Cat eyes <3 Jeg elsker cat eyes, selvom de sjældent klær mig – men de er bare så feminine på den skarpe måde. Derinde her de også flere farver, blandt andet med sort stel og rød glas, der er ret frækt.

Ur 

19,89 kr (tilbud) her

Der er flere farver at vælge imellem.

Pensler

fra 7,43 kr her

Dem her har jeg kun hørt godt om, og de er sikkert gode til prisen, men har ikke selv prøvet dem.

Dåser

fra 66,26 kr her

Fås også i sølv. Dåser til f.eks. te og kaffe eller andre småting. Vil se utrolig godt ud på en væghylde.

Paris skyline Ring

115,95 kr her

Fås også guld- og sølvfarvet. Justerbar ring med Paris skyline! Min erfaring med smykker fra Korea er gode, da det er som om (ligesom med deres kosmetik), at de har ret høje standarder for kvalitet. Den her kunne jeg virkelig godt tænke mig!

* indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Organiserings Tips 3: Nyhedsbreve bliver sorteret én gang for alle på få minutter