EBay Tips #99 Black Is Such A Happy Color

Virker så godt at den irritere – Andalou Naturals Blemish Vanishing Gel

ADN-00237-13

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal synes, for jeg er mest negativ, faktisk ret negativ, i sådan en grad jeg overvejer at smide den ud, men samtidig er den også ekstremt effektiv, så meget at det netop er en del af problemet.

Først og fremmest, så sælger produktet sig på Fruit Stem Cell Science, som er planters evne til at selv-forny sig, i modsætning til vores hud stamceller der bliver ringere og ringere med årene. Hvis det ikke var fordi jeg altid i første omgang ser mig blind for alle mulige kommercielle forskningsresultater, havde jeg nok allerede stejlet markant. Men denne gang havde jeg ledt efter produkter med gode brugeranmeldelser på Iherb – og det kan vi jo lige vende tilbage til. For bare fordi noget virker for en type stamceller, betyder det desværre ikke det virker for os. For plante stamceller og menneske stamceller ligner langt fra hinanden.

PRODUKT BESKRIVELSE |
“Instantly starts working to calm inflammation and combat blemishes below the surface with willow bark and camphor extracts, as Fruit Stem Cells and BioActive 8 Berry Complex speeds the healing process for clearer skin in four hours.” – andalou.com

Ingredienslisten er et rod, selvom ingredienslisten indeholder en lang række beroligende ingredienser, indeholder den samtid en stor mængde alkohol og witch hazel – som også kan være irriterende for huden (vil lige slå et streg for at jeg elsker min Thayers Original Witch Hazel Toner). Samt mange andre ingredienser der kan være problematisk for en følsom hud. Til gengæld er den aktive ingrediens 2% salicylic acid, som fungere virkelig godt mod urenheder.

Men hvorfor er den et problem for min hud? Flere gange har jeg oplevet, at når bumsen er forsvundet, så er min hud skallet og irriteret, ligesom om at huden har fået en mild solskoldning. Det tyder helt sikkert på, at den er for hård til min hud. Jeg troede først det bare var mig, men i dag, var der en anmeldelse med en brugeranmeldelse der havde oplevet lidt det samme som mig! Derfor bruger jeg den nu kun på klamme urenheder, som skal væk i en fart “koste hvad det vil”, hvis der er en vigtig lejlighed, men burde helt sikkert ikke bruge den. MEN må indrømme at jeg måske ikke har brugt den helt rigtigt, da der står den skal bruges i et tyndt lag og efterfulgt af creme, og det er ikke altid det sker.

Bumserne forsvinder dog, ufatteligt hurtigt, og dem der er glade for produktet, er virkelig glade. Jeg kan ikke lade være med at være lidt misundelig, da den jo næsten kan være en lifesaver (1st world problem much?!), når du har en klam hvid bums midt i ansigtet på størrelse med Rusland!

PRAKTISK INFO |
MærkeAndalou Nautrals
Pris: $11.01 (vejl. pris $12.95)
Størrelse: 18 ml
ForhandlesiHerb

INGREDIENSER |
Aktive ingredienser: 2 % Salicylic Acid
Inaktive ingredienser: Aloe Barbadensis Juice, Vegetable Glycerin, Ethyl Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Fruit Stem Cells (Malus Domestica, Solar Vitis) and Bioactive 8 Berry Complex, Hydroxyethyl Cellulose, Salix Alba (Willow Bark) and Spiraea Ulmaria (Meadowsweet) Extracts, Epilobium Angustifolium (Willow Herb) Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Zinc Gluconate, Camellia Sinensis (White Tea) Extract, Tocopherol (Vitamin E), Arnica Montana, Lavandula Officinalis (Lavender), Chamomilla Recutita (Chamomile) and Calendula Officinalis Extracts, Cinnamomum Camphora (Camphor), Mentha Piperita (Peppermint) and Thymus Vulgaris (Thyme) Oils.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

EBay Tips #99 Black Is Such A Happy Color