Organisering Tips 1: Enkel måde at holde styr på dine loyalitetskort

Tomme produkter #21

DSC_0004Forfærdelig lang tid siden jeg har lavet et indlæg om mine tomme produkter, og de har også ærlig talt hobet sig op! Så lang tid, at nogle produkter ikke er aktuelle og røget direkte ud, og nu har delt de resterende produkter op til 4 indlæg, så nu har jeg til de næste par måneder!

BENEFIT They’re Real! | En meget kendt mascara, som jeg har skrevet om her. Har købt den flere gange siden det indlæg, og det er den bedste mascarabørste der findes, hvor toppen af børsten også kan bruges til at skille og definere vipperne. Børsten er meget fleksibel og nem at arbejde med, og en mascara som jeg vil kalde en “must try” til enhver makeup fan.
Mærke
: Benefit
Pris
: 210 kr
Størrelse: 8,5 g
Forhandles: Sephora
Vil købe igen: Ja

W7 COSMETICS Absolute Lashes | Som du nok har gættet, er det en dupe af They’re real! Børsten ligner også til forveksling, meeeen den er en helt anden og trist historie i brug, den er nemlig meget hård og uflekibel og nærmest ubehagelig at bruge. Virkelig trist, da det kunne være så godt og en noget mere overkommelig pris.
Mærke: W7
Pris
: 29 kr (vejl. pris 79 kr)
Størrelse: 13 ml
Forhandles: Her og nogle gange i Normal butikkerne
Vil købe igen: Nej

SCHWARZKOPF Styliste Ultime Amino-Q Hold Hairspray | Den bedste hårspray jeg har prøvet, og det er desværre ikke sådan lige at få fat på, er min erfaring. Jeg har købt et par stykker i Rossman (Tyskland). På en skala fra 1 til 5 i hold, har den en 5’er, og samtidig er den hårsprayen mat, hvilket gør det ser ekstremt diskret og ikke specielt stylet ud – og det er guld værd til pandehår!
Mærke: Schwarzkopf
Pris
:
Størrelse: 300 ml
Forhandles: Rossman
Vil købe igen: Ja

THE BODY SHOP Almond Conditioning Hand Wash | Ikke imponeret, følte den ikke speciel drøj og besværlig at rengøre synelig snavs (prøv så at forstil dig det snavs man ikke kan se?!), men mens jeg skriver det her, ser jeg produktbeskrivelsen “[…]der ikke indeholder sæbe, hvilket mindsker risikoen for fugttab.” hvilket egentligt også står med småt på produktet. Dét forklare en del.
Mærke
: The Body Shop
Pris
: 75 kr
Størrelse: 250 ml
Forhandles: The Body Shop
Vil købe igen: Nej

REVIVA LABS Vitamin E Stick | En lækker blød vitamin E stick, som jeg har brugt til læberne og øjenomgivelserne i et års tid. Som du kan læse i min anmeldelse her, er jeg meget imponeret og et fast iHerb produkt jeg køber igen og igen!
Mærke: Reviva Labs
Pris
: $2.80 (vejl. pris $4.00)
Størrelse: 3,5 g
Forhandles: iHerb
Vil købe igen: Ja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Organisering Tips 1: Enkel måde at holde styr på dine loyalitetskort