Presseevent Perfect Eye ved Depend

Pift dine mandler op på få minutter

DSC_0036

Mandler er et lækkert og godt mellemmåltid, da mandler indeholder rigtig mange fibre – ca. 21 g. per 100 g., hvilket giver både mæthed og holder maven i gang. Men hvis du har spist almindelige plain mandler i en længere periode, kan det godt blive lidt for ensformigt – derfor lavede jeg en formiddag en hurtig portion med mandler vendt i soya, inden jeg skulle ud af døren, og de smagte fantastisk! Det her er den tredje portion jeg har lavet af disse lækre soya mandler, da jeg fejlbedømmer, når min kæreste spiser dem som var det slik.

Det er svært at tage billeder, når de er så lækre, at de bliver spist for hurtigt, da jeg havde lavet (troede jeg) til mange dage, blev de stadig spist i løbet af én dag af min kæreste (men han må om nogen kunne tåle det. – kender I de der par med en høj tynd fyr og en lavere ehrm erotisk buttet kæreste – dét er os ;)). Ikke desto mindre er mandler et godt mellemmåltid, som kan holde sulten væk i flere timer, men ’rå’ mandler kan blive lidt små kedeligt – men det er der råd for.

Soya mandler er utroligt lækkert, da det giver den lidt salte fornemmelse der går godt i spil med mandlernes sødme, og så er det så nemt!

Du skal bruge
Hele mandler
En god soya sovs – mine favoritter er i øjeblikket Kikkoman eller Tamari Stærk Soyasovs *økologisk*

Mandlerne ristes på en tør pande i et par minutter, uden at de bliver sorte. Derefter tages de af varmen og køler af et par minutter, før en smule soya hældes på panden. Mandlerne vendes rundt i soyaen og køler helt ned på panden. Derefter kan du evt. hælde dem over på et stykke køkkenrulle, for at suge overskydende soya, eller hældes direkte i opbevaringsglas (eller anden opbevaring) og voilá!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Presseevent Perfect Eye ved Depend