Jeg ønsker mig: Urban Decay Naked Ultimate Basics

Organisering Tips 1: Enkel måde at holde styr på dine loyalitetskort

DSC_0006

Dette er starten på en række indlæg om hvordan du kan organisere dit liv – som de fleste kan være med på, men som vil gøre dit liv så meget lettere!

Rabat, point, eksklusive fordele – hvor mange kundeklubber er du med i? Jeg synes det var så nemt at sige ja tak, når jeg blev spurgt om jeg ville være med i (endnu) en butiks eksklusive kundeklub – men stakken med kortene hobede sig op, og kunne til sidst ikke være i pungen (og det er bare et nederlag at shoppe pung efter antallet af loyalitetskort?!) og de endte i en skuffe, og derfor glemt at bruge dem.. Hvilket er endnu værre, da de så bare lå og fyldte derhjemme.

Men jeg fandt en løsning med den appen Stocard!

Med denne gratis app (uden irriterende reklamer), kan du scanne eller indtaste nummeret på dit medlemskort ind på telefonene, så du altid har dem med dig, og et nemt overblik – og mobilen har vi jo altid med os i året 2016, hvor trist den end kan lyde. Men hvor er det praktisk! Nu får jeg endelig brugt mine medlemskort til mine impulsshopping i The Body Shop, Imerco eller min gratis kop kaffe i IKEA.

Det eneste det kræver er at du åbner appen og lader medarbejderen scanne din telefon, og du behøver slet ikke at downloade butikkens egen medlemsapp – som så også bare har funktion af at fylde i din telefon, og hvorfor gøre dét når én app kan klare arbejdet?! Du behøver heller ikke være urolig for mistet data, i tilfælde af din telefon går i stykker (og du har smidt en stor stak plastikkort ud), for du kan med et klik få den til at lave en backup med facebook, så du altid kan få adgang til dine kort, hvis du skifter telefonen ud. Smart!

Hent appen her til android og iPhone.

Untitled-1

6 kommentarer

 • Sus

  Det er dog det mest geniale! …
  Tak for tip og god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Er godt stødt på app’en før, men slettede den igen fordi jeg blev usikker på hvorvidt butikken vil acceptere det. Har du testet det? Kunne jeg selvfølgelig også selv gøre men så klog er jeg ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   selvfølgelig har jeg testet det – har brugt appendiks mange gange i løbet af sommeren, og det er så meget nemmere. har hørt flere butikker har overvejet helt at droppe plastikkortet, da det er for omkostningsentrigt og af miljøhensyn. 🙂 Appen er så meget nemmere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Hvor er det bare fedt at høre – tak 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Ja den skal da bestemt testes:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg ønsker mig: Urban Decay Naked Ultimate Basics