eBay tips #100 Ebay lækkerier

Efterårskollektioner fra Depend

Depends efterårskollektioner rammer butikkerne denne uge, og vil gerne lige vise et hurtig førstehåndsindtryk af kollektionerne.

Depend O2 nailpolish efterår 2016fra øverste venstre: 498, 497, 496, 499, 501, 500, 491, 492, 493, 495, 494, 419

Depend O2 Nail Polish

I efterårskollektionen Rewind, er de klassiske minilakker blevet inspireret af chikke retrofarver, hvor der er en spænd imellem livlige og softikerede farver. Jeg er helt vild med farverne med bærnuancerne (493, 494, 495), som jeg synes er så flotte og alligevel netop enten er ret sofistikeret (493) eller livlige – de to andre. De nudefarverne er også ufattelige gode og nogle af de bedste nudes jeg har til min hudtone! Farven 501 (øverst række til venstre for den blå), kan være svær at se, men den er sort med lilla fint glitter… ufattelig pæn, og som jeg vil prøve at se om jeg kan nå at lægge, inden jeg skal ud af døren (og hente min efterårs/vinterjakke – i den her varme?!). Jeg synes farverne er virkelig virkelig gode, og nok den bedste efterårs kollektion jeg mindes de har haft. Glæder mig virkelig til at give mine halvlange negle en tur og eksperimenre mellem forskellige farve kombinationer!

Mærke: Depend
Kollektion: Rewind
Farver: 12 forskellige
Størrelse: 5 ml
Pris: 29,95 kr
Forhandles: Matas , Magasin og Salling

Depend 7Day efterår 2016fra øverste venstre: 7098, 7094, 7105, 7107, 7103, 7102, 7099, 7096

Depend 7 Day

Årets 7Day efterårskollektion hedder Force Of Nature – kollektionen indeholder 14 lakker, hvor her kan du se 8 af dem. Kollektionen er inspirreret af naturens farver, og af dem jeg har, er der 3 af dem med en smuk shimmer effekt,  4 creme og en glitter – og hvad jeg har hørt, skulle glitteren være faaaantastisk! Jeg er desværre løbet tør for 7Day topcoat igen, så kan først prøve, når jeg har fået købt mig en nu. Jeg synes kollektionen er smuk, men synes ikke jeg ser den røde tråd i forhold til kollektionen (også de andre farver jeg ikke har). Kombinationen er 7098 og 7094 synes jeg er så fin, selvom de samtidig også må være de mest kedelige farver i kollektionen. Haha!

Mærke: Depend
Kollektion: Force Of Nature
Farver: 14 forskellige
Størrelse: 5 ml
Pris: 49,95 kr
Forhandles: Matas , Magasin og Salling

*Neglelakkerne er modtaget som gave*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay tips #100 Ebay lækkerier