Deo til "down there"? DeoDoc Deowipes Intimate

Når lige dét ekstra gør forskellen – Verdens bedste bath puff

BDB-07030-5

Det er vel efterhånden kun nye læsere der ikke kender min besættelse af den amerikanske webshop iHerb, hvor jeg handler minimum 1 gang om måneden! Engang imellem køber jeg nogle ”så lad gå da”-produkter, som ikke var planlagt – og denne bath puff fra Body Benefits  er én af dem som har været en øjenåbner!

Generelt er bath puff virkelige praktiske, da får en eksfolerende effekt, samtidig man at du kan spare på mængden af sæben (godt for din pengepung, din hud og miljøet!). Jeg plejer at købe en masse af bath puff i Søstrene Grene til billige penge, så jeg løbende kan skifte ud. Derfor tænkte jeg også i første omgang at denne her fra Body Benefits, ville være spild af penge, men jeg tog fejl!

Udover kvaliteten selvfølgelig er bedre med flere længders forskel, end de små fra Søstrene Grene, skiller denne sig ud fra dem og mange andre bath puffs ved, at dens ene side er et stykke gummi med masser af gnubber på (nu lyder det dirty!), som er fantastisk til en lækker massage af ben, arme og ømme skulder under bruseren.

Skal du give en lille og symbolsk gave, kan denne her have stor værdi – eventuelt sammen med en lille body shampoo. For én ting er sikkert, jeg kan ikke nøjes med de billige udgaver mere, for den her er bare meget mere lækker og jeg får en daglig massage når jeg er i bad.

Du finder puffen her, og fås i 3 farver (ikke mulighed for selv at bestemme) og koster alligevel kun omkring 27 kr. Husk der altid er billig fragt på de første 1,8 kg med en fragt på 24,60 kr!

Er det første gang du handler på iHerb, kan jeg anbefale dig at se mine andre iHerb indlæg med de bedste anbefalinger, og huske at bruge koden MJS632, så du spare  $5.00 på dit første køb!

2 kommentarer

 • Mia Clément

  @Torben er det nu det hænger sammen med told og afgifter ved køb fra lande uden for EU? Der er en grænse på 10-12 dollars før man skal betale ekstra for levering men er det pr vare eller i alt at grænsen gælder? Hvad er din erfaring? Det lyder jo unægteligt ret lækkert når man ser deres udvalg af varer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hej Mia.
   Reglerne hedder, at du ikke skal betale moms af ordre under 80 kr (før fragt), og moms og skatfor under ordre omkring 1300 kr. 🙂
   Jeg får jo pakker minimum én gang om måned, hvis ikke flere, og har kun oplevet at skulle betale moms én gang på de fire år jeg har handlet der.

   Men du har unægteligt lækre vare, og meget billigere end EU/Danmark på flere mærker. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Deo til "down there"? DeoDoc Deowipes Intimate