Contouring, strobing, highlighting samlet i ét kit - GOSH Contour'n Strobe Kit

Giv huden det fugtboost den tørster efter mens du sover – The Body Shop Vitamin E Sink In Moisture Mask

the body shop Vitamin E sink-in Moisture mask

Nu går vi snart ind i efterårsmånederne, og hvis du har tendens til tør hud, er det nu du skal begynde at være ekstra vågen, for at undgå en tør og skallet hud, som kan være en rigtig bitch. En god ansigtsmaske kan gøre underværker, hvor jeg er specielt glad for min Vitamin E Sink In Moisture Mask fra The Body Shop

PRODUKT BESKRIVELSE |
Lad din hud absorbere masser af antioxidant E-vitamin. Bring huden tilbage til dens fugtbalance med denne intensive, fugtgivende ansigtsmaske.

ANMELDELSE |
Ansigtsmasken er en lækker kølende gele formular, som får barnet frem i mig, da den blævre i krukken, når man ryster den let. På huden ligger den sig let, gennemsigtig og kølende på huden, uden at fedte, men giver en skinnende og hydreret følelse.

Den kan bruges som en almindelig ansigtsmaske, hvor den sidder på huden i 10 minutters tid, tilgengæld skal en sink-in ikke vaskes af, hvor overskydende produkt blot tørres af med et stykke papir. Du kan så udnytte den ikke fedtede konsistens og så bruge den som en ansigtsmaske du sover med, for at opnå et intens fugtboost.eeee

Jeg tvivler på at den er nærende nok, hvis ulykken først ER sket og du har tør og skællet hud, da masken virker for let, men hvis jeg (7-9-13 for det ikke sker) ender med det, skal jeg nok skrive en opdatering.

Jeg er ikke særlig vild med at produktet er i krukke (surprice!), og havde foretrukket en tube til hver en tid. De har for nyligt fået ny emballage (og ændret en smule i ingredienserne), men ændringen skulle være minimal – men det betyder dog de nok ikke lige overvejer at skifte emballage foreløbigt.

Det eneste (udover krukke opbevaringen), jeg er lidt træt af, er duften. Den minder mig om duften af babypudder, som jeg ikke kan fordrage – vidste du at meget kattegrus er tilsat babypudderduft i øvrigt? Ad! Heldigvis er duften værst i krukken, så det ikke er så stort et problem, når den først kommer på.

Ansigtsmasken er perfekt som præventiv hudpleje til efterårs og vintertør hud, samtidig med at jeg forkæler min hud med denne natten før jeg kræver at min hud skal vise sig fra sin bedste side, så jeg næste dag oplever huden ekstra hydreret, skinnende og lækker.

PRIS | 165 kr for 100 ml
FORHANDLES | The Body Shop

INGREDIENSER | Aqua (Water), Glycerin, Cyclomethicone , Propylene Glycol, Oryza sativa (Rice Bran Oil), Gossypium herbaceum (Cottonseed Oil), Triticum vulgare (Wheat Germ Oil), Glycine soja (Soybean Oil), Diglycerin, Methyl Gluceth-20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Lecithin, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Parfum, Disodium EDTA, Butylparaben, Ethylparaben, Citronellol, Isobutylparaben, Propylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Eugenol, Farnesol, CI 14700.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Contouring, strobing, highlighting samlet i ét kit - GOSH Contour'n Strobe Kit