eBay tips #98 Om Mumi, om Mumi, om Mumi

Contouring, strobing, highlighting samlet i ét kit – GOSH Contour’n Strobe Kit

Gosh

Det er ved at være noget tid siden jeg modtag denne Contour’n Strobe Kit fra Gosh, selvom at Gosh Foundations Drops er min absolutte yndlings flydende foundation, som jeg aldrig ville kunne undvære, var mine forvetninger af en eller anden grund ikke særlig høje. Men jeg fortryder nu, jeg ikke gav denne Contour’n Strobe Kit en chance noget før – specielt efter jeg lige have købt The Balm Bahama Mama, som jeg godt kunne have undværet, hvis jeg vidste hvor glad jeg ville blive for Contour’n Strobe Kit!

Kittet er en 4-i-1, som kan bruges til contouring, strobing og highligt og lidt farve i de fine æblekinder.

Kittet indeholder:

En highligter  – med en kold lyserød undertone
En blush – En simi-mat neutral farve
To contour – den ene i kold mat, den anden varmere med shimmer, som kan bruges som bronzer.

Fælles for produkterne er, at de alle er lige akkurat tilpas pigmenterende, cremede og bløde, så de er nemme at arbejde med og bygge op til en mere intens look. Holdbarheden er fin, men ikke noget unikt.

Gosh contour

Specielt highligteren kunne godt have en smule længere holdbarhed, men denne har jeg forlænget ved at bruge Gosh Lumi Drops under. Det er egentligt highligteren jeg er mindst tilfreds med, men det er en helt personlig smagssag, da jeg er mere til highligtere med varmere og gule undertoner, der komplimentere min hud bedre. Den matte contour er jeg til gengæld virkelig imponeret over, og som nævnt, fortryder jeg en smule min The Balm Bahama Mama, da Gosh er en koldere tone der er perfekt til contour. Blushen er også blevet en darling, specielt de dage hvor jeg har en naked look, hvor jeg ikke nødvendigvis bruger de andre produkter, skal denne lige på kinderne. Den er samtidig også virkelig god til at bygge op i farven, så jeg kan opnå det udtryk jeg gerne vil have.

Gosh swatch

Emballagen er okay, ikke speciel eller eksklusiv. Jeg ville gerne have været foruden det gennemsigtige låg, da det hurtigt kommer til at se beskidt ud, og risiko for at det revner er større (selvom det er lang tid siden jeg har oplevet det, men tænk nu hvis!). Til gengæld er der en tegning bagpå der indikere hvor du skal bruge de forskellige produkter, som jeg mener, er et must, når man laver sådan en palette.

Kittet kan købes i Matas, og koster 189,95 kr, og fås i to udgaver en lys (denne her) og en mørkere. Den er en smule pricey i forhold til det er et drugstore mærke, men samtidig synes jeg, at man får meget for pengene, i stedet for at skulle ud og købe produkterne enkeltvis.

*Sponsoreret indlæg – produktet er modtaget som gave*

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay tips #98 Om Mumi, om Mumi, om Mumi