Aalborgs egen urban musikfestival!

Sommer med striber og boobie problems – Jeg må have jer på råd igen!

collage stribet nederdel
PRODUKTER

LIPSY (ARIANA GRANDE FOR LIPSY) | Nederdel
GINA TRICOT | Jessie Skjorte
OPI | Alice In Wonderland – The I’s have it
GINA TRICOTHat
NLY SHOES | Criss Cross Toe Sandal
ALDO | Halskæde
ALDO | Ring

Jeg har allerede en stribet nederdel fra Mint&Berry, men som du kan se på anmeldelserne, har jeg ikke været for heldig – jeg kunne bare ikke nå at returnere, da det var en ‘sidste øjeblik outfit’. Jeg drømmer dog stadig om en fantastisk sort og hvid stribet nederdel, som både kan dresses op og ned, kombineres med kraftige pang farver, eller helt neutral – som her, med skjorte…

og her kommer mit brevkassespørgsmål! I var så søde at hjælpe mig igennem det nye brille univers*, så nu spørger jeg igen… Hvad gør I, som bare har en smule bryster,  når I skal finder skjorter?! Synes at næsten ligemeget hvilken slags jeg vælger, om det så er fra billige til dyre og endda figursyede, så gaber skjorten mellem knapperne ved tvillingerne..  Og det ser altså ikke særlig charmerende ud. Troede ikke jeg var udstyret med en størrelse bryster, hvor det kunne være et boobie problem, men jeg har næsten opgivet! Skønne piger, hvad gør I?! Hvad er jeres tips, hvilke mærker fungere bare?!

* Opdatering på brille situation
Jeg fik mine linser i forrige tirsdag og har  været i en hel anden verden – og ikke på den gode måde. Det var lidt forventet, men jeg kunne slet ikke holde til at sidde ved en computer, så det forklare lidt om bloggens tilstand. Efter tjek med linserne i igen-igen, skal jeg så på nogle nye prøvelinser – som skulle være endnu dyrer. Jeg er dog også kommet frem til, om jeg synes at forskellen er dét værd at give over 4500 kr+ om året for. Derfor har jeg bestilt tid ved en øjenlæge, som forhåbentlig kan gøre mig klogere på min situation – uden at jeg skal være usikker på en økonomisk interesse fra optikerens side.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

2 kommentarer

  • Kender godt det dilemma med skjorten😱

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Judith

    Om jeg kender det ! Men har gode erfaringer med skjorter fra Gerry Weber (op til str. 48), jeg er en H/I og deres skjorter kan jeg være i. Er faconsyet så man ikke ligner et telt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Aalborgs egen urban musikfestival!