Bloggermiddag på Restaurant KöD

Opdatering på: Hjælp, Jeg Skal Være Brilleabe

DSC_0111019

Jeg spurgte om råd og hjælp, da jeg fik dommen ved optikeren – jeg skulle have korrigeret mit syn. Da I var så søde til at give respons, synes jeg lige jeg må smide en lille opdatering.

Nu er det 3 uger siden jeg prøvede de første kontaktlinser, og det har ikke været en så stor succes, selvom jeg nærmest burde få en præmie for, hvor god jeg er til at stikke en finger i øjet.

Næsten 5 dage, gik jeg i en hurlumhej verden (forventet), og måtte endda tage 1½, dag i sengen, da jeg kunne se det ikke fungerede at der skete for meget omkring mig. På det tidspunkt var jeg ved at opgive det hele, men måtte give det en reel chance. Det blev bedre, men ikke godt nok. Jeg venter nu på mit tredje (og meget dyrere) par kontaktlinser.

De 1 okay, mine øjne blev bare hurtig tørre og irriteret, og havde mindre krise over det blå skær linserne havde – det var meget tydeligt, og mine øjne så forfærdelig matte og syge ud!

Nummer 2, som var dyrere, fuckede ikke min øjenfarve op med underligt blå skær, mine øjne havde det godt, men flere gange når jeg blinkede, blev alt meget utydeligt – og så dårligere end uden linser.

Nu venter jeg så på nummer 3 sæt, som er det sidste sæt, Synoptik kan tilbyde mine underlige øjne.

Jeg har i mellemtiden overvejet, om det er nødvendig endnu at få linser, for synes ikke at forbedringen er dét værd prismæssigt, specielt ikke med de gener jeg ellers får. Har også været forbi en øjenlæge – for både at høre om deres side af sagen og om jeg egentligt kan blive opereret for det (betalt selvfølgelig). Han siger, at hvis det genere, synes han jeg skal bruge briller – se jeg bliver en brilleabe! – da min bygningsfejl er ret træls, på godt jysk. Linsen så rykker sig hver gang jeg blinker og det er derfor jeg ser utydeligt – det kan være, at der findes nogle linser der er perfekte til mig, men han anbefalede briller, til når bygningsfejlen irriterede mit syn..

Jeg er ved at overveje nu, om briller vil være en ide, eventuel i kombination af linser, når behovet er der. Men igen… Jeg kan jo godt se, har klaret mig fint indtil nu, så er 400-500 kr ikke ret meget at smide, for så lille forskel? Brillerne er jo så en mere fast udgift, men hvis behovet netop heller ikke er SÅ stort, er det bare om de ligger i en æske et eller andet sted og samler støv.

Jeg vil dog følge jeres gode råd og prøve at gå til samtlige af byens optikere, på jagt efter det mest fantastiske stel. Tror det er det vigtigste for min forsat eventyr som ‘brilleabe’.

2 kommentarer

 • Anne

  Jeg synes, at mit syn bliver værre med tiden, når jeg ikke korrigerer det ved hjælp af linser/briller overhovedet. Mine øjne bliver lettere anstrengt, også uden at jeg opdager det. Derfor synes jeg også, de penge, jeg bruger på linser og briller er en form for fremtidsinvestering. Ved ikke, om det også vil fungere sådan for dig, men måske noget at overveje? Og nogle gange kan man jo få nogle briller ret billigt, hvis man er villig til at gå lidt på kompromis med stel og glastype 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Min syn skulle blive værre med tiden, men som det er nu, er det kun min bygningsfejl der driller og resten af synet er fint. Desværre kan jeg heller ikke bare købe en billig brille af samme grund, men når jeg kommer hjem fra min bootcamp sidst på måneden, skal jeg ud og kigge briller, bare for at se mulighederne. Jeg har trods alt, flere gange ønsket at have briller 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Bloggermiddag på Restaurant KöD