eBay fund #97 Mine Seneste Beauty Køb

Hvorfor lugter der af rådne æg? TonyMoly Egg Pore Nose Pack

TONYMOLY Egg Pore Nose Pack Package

Uden at have tænkt over det, synes jeg pludseligt at det lugtede meget kvalmende af rådne æg på mit badeværelse, var der noget galt med afløbet? Nej, det var bare mig!  Jeg havde lige prøvet TonyMoly Egg Pore Nose Pack. Det var en ikke særlig rar oplevelse, for den stank virkelig, og jeg synes at de 10-15 minutter pludselig virkede som en evighed.

Sydkorea har forstået at lave virkelig gode pore strips, som er mere praktiske og fungere meget bedre, end de typiske sorte klistrede masker, som er en evighed om at tørre, river og flår i huden, og helt ærligt fjerner mere de små ansigtshår end egentlige blackheads, som de er berednet til. TonyMoly Egg Pore Nose Pack fjerner også en del hår, men den får også en del blackheads, ikke dem alle sammen, men en del i forhold til andre vestlige produkter jeg har prøvet. Men om jeg kan anbefale dem – det er svært. Specielt efter at have prøvet HOLIKA HOLIKA Pig-nose Clear, som jeg nævnte i forgårs ebay indlæg.

Fordelen ved denne, i forhold til 3 trins systemet fra Holika Holika (som også er noget grundigere), er at du får til 7 gange for samme pris som én gang med Holika Holika – så skal man bare lige overleve stanken. Er du ikke skræmt over tanken, og godt kunne tænke dig nogle billige pore strips, der er ganske effektive i forhold til europæriske standarder, er det et okay bud – og koster kun omkring 23 kr for 7 stk fra en af mine favorit forhandlere på ebay.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #97 Mine Seneste Beauty Køb