Opdatering på: Hjælp, Jeg Skal Være Brilleabe

eBay fund #97 Mine Seneste Beauty Køb

ebay-fund-køb-2016-korean-beauty-makeup-hudplejeRIVECOWE Tinypen Eyeliner | MIZON Snail Recovery Gel Cream | COSRX Acne Pimple Master Patch
HOLIKA HOLIKA Pig-nose Clear  | LA’DOR Perfect Hair Fill Up Ampoule | NYX Jumbo Eye Pencil (Milk)

Det her er mine seneste (beauty) eBay køb. De er alle rigtig godt, og nogle af dem er også gamle kendinge, Mizon Snail Recovery Gel Cream er nævnt flere gange på bloggen. Jeg elsker at eksperimentere med koreanske produkter (som 5 ud af 6 er her), og specielt hvis det ikke er de ‘store’ af slags med mange ml – for jeg har allerede et skabt fyldt med uåbnede produkter, så det er svært at retfærdiggøre, hvorfor jeg skal have én til ansigtsrens 😉 Håber du bliver inspireret blandt nogle af mine seneste køb, da de virkelig har imponeret mig meget.

En hurtig opsurmering:

RIVECOWE Tinypen Eyeliner 

Fantastisk spids liquid eyeliner, med en god holdbarhed. Det er en af mine mest brugte eyelinere, sammen med en 2-i-1 eyeliner jeg har, der også er en vippeserum.

MIZON Snail Recovery Gel Cream

Fast del af min hudpleje rutine. Desværre bliver den hurtig brugt op, men havde ikke lige husket, at jeg havde været i forkøbet og købt ekstra sidste gang – så nu har jeg 3 uåbnede liggende, meeen mon ikke det går?

COSRX Acne Pimple Master Patch

Speciel og sjovt produkt. Et slags plaster du sætter på bumser (virker desværre kun på dem der er, eller ved at blive hvide), som så får dem til at forsvinde helt, eller næsten på kun én nat. De er ret sjove, fordi at du kan se på plasteret, at det bliver hvidt, når det har virket – lidt klamt faktisk. Men Virkelig et godt produkt at have liggende. En pakke kommer med 24 patch i 3 forskellige størrelser – når jeg får nogle hjem igen, skal jeg nok komme med et længere blogindlæg. 🙂

HOLIKA HOLIKA Pig-nose Clear

Først tænkte jeg, at jeg synes at dette 3-trins system virkede dyrt og besværligt, men efter at have prøvet det, må jeg sige det er det mest behagelige og effektive maske til blackheads, jeg har prøvet. Ingen tvivl om, at jeg køber dem igen!

LA’DOR Perfect Hair Fill Up Ampoule

En protein maske til håret som er ren magi. Det er virkelig en effektiv hårkur til forbedring af hårets struktur. De små ampuller skal blandet 1:1 med vand, og så ellers sidde i håndklædetørt hår i ca. 20 minutter (gerne imens håret bliver varmet), og voilá! Lækker manke til folket.

NYX Jumbo Eye Pencil (Milk) 

Nok det mindst eksotiske produkt, da NYX er ved at komme i flere og flere Matas. Matas er bare ikke det sted jeg kommer oftest, så jeg shoppede bare hjemme fra sofaen. Den skal bruges som bund under de øjenskygger, som jeg jeg gerne vil have fremhævet mere, f.eks. gule farver, som kan have svært ved virkelig at komme til sin ret.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

4 kommentarer

 • Simone

  Det lyder som nogle virkelig lækre produkter, man bliver helt fristet! Jeg ville også gerne se et længere blogindlæg om “HOLIKA HOLIKA Pig-nose Clear”. Har selv prøvet en del ‘pore strips’ men aldrig nogle der har præsteret vildt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Har også bestilt nogle flere, så skal gerne skrive et indlæg, når de engang kommer. Men indtil da, kan jeg glæde dig med, at på søndag kommer der en lille anmeldelse af nogle andre (billigere) koreanske pore strips. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert! Man kan finde rigtig mange lækre ting på eBay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opdatering på: Hjælp, Jeg Skal Være Brilleabe