Monoï oil – kan det blive mere sommer?!

Uventet kærlighed – når kontrollen slippes

{ indlægget indeholder reklamelinks }

97951m_z

I december havde jeg 3 forskellige beauty julekalendere, så jeg havde min egen personlige lille juleaften hver dag. Nogle dage var det lidt skuffende, og da jeg åbnede og så Camomile Sumptuous Cleansing Butter fra The Body Shop, havde min mund nok været et anstrengt smil, for indtil videre har jeg ikke gode venner med deres The Body Shop Camomile linje. Da jeg forsøgte at bytte den, fandt jeg dog ikke noget andet spændende jeg kunne bytte den til (du kunne kun vælge mellem nogle udvalgte produkter), så tog den med hjem igen.

Men sådan skulle det ikke ende. Da jeg i et øjebliks sindsyge valgte at åbne dåsen, blev der skabt et magisk øjeblik og det var kærlighed fra første berøring, og vi har været uadskillelige lige siden!

Camomile Sumptuous Cleansing Butter, er en lækker og effektiv butter der fjerner alt slags makeup – blandt andet en af de bedste produkter til at fjerne mine elskede Rimmel London Provocalips. Den bløde smøragtige konsistens smelter på huden, og bare indbyder til en lækker ansigtsmassage under den daglige ansigsrens. For den er fantastisk til det formål! Så udover at efterlade huden ren og smørblød, vil den lækre ansigtsmassage også løsne op i ansigtsmusklerne og øge blodcirkulationen. Jeg havde aldrig lagt mærke til hvor ømme mine kindmuskler egentlig kunne være efter en lang dag, om det så skyldes snakketøjet, eller jeg smiler meget, må stå hen i det uvisse. Denne sag er virkelig balsam for sjælen og perfekt efter en lang og hård dag. Afslutningsvis kan den fjernes nemt med en vaskeklud eller ansigtssvampe og du er klar til at påføre en lækker creme. I loooove it!

Den kan købes i the Body Shop, og koster 145 kr for 90 ml. Lige nu har the Body Shop også udsalg, med flere af deres kendte produkter og 3 for 2 tilbud.

Derfor vil jeg gerne takke the Body Shop for at lave en julekalender, hvor der også er produkter i, som jeg normalt aldrig selv ville have købt. Det udfordre min snæversynethed på produkter og gør mig endnu mere åben for at prøve produkter, som jeg ved første øjekast vil synes er kedelige og ikke lige mig.

Ingredienser
Ethylhexyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Synthetic Wax (Binder/Emollient), PEG-20 Glyceryl Triisostearate (Skin Conditioning Agent), Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent – Emollient), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Parfum/Fragrance (Fragrance), Aqua/Water (Solvent/Diluent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Anthemis Nobilis Flower Extract (Natural Additive), Citric Acid (pH Adjuster).

 

2 kommentarer

 • Jeg har med vilje også altid gået en bue uden om cleansing butteren, da jeg synes den virker utiltalende, uden at have nogle erfaringer med den. Men den lyder godt nok lækker, jeg sidder nu og bliver både fristet og nysgerrig efter selv at prøve den! 😀

  Hilsen Charlotte 🙂
  http://hverdagsblush.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Gør det! Du vil virkelig spørge sig selv bagefter, hvorfor du ikke havde taget dig sammen noget før!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Monoï oil – kan det blive mere sommer?!