Goodiebox juni '16

Monoï oil – kan det blive mere sommer?!

DSC_00812

Hvem drømmer sig ikke væk til et ferieparadis på en tropisk ø med kridhvide strande, turkis vand og eksotisk plante og dyreliv? Disse olier fra henholdsvis Yves Rocher og Monoi Tiare Tahiti kommer du lidt tættere på, med deres duft af blomsten tiaré som vokser på stillehavsøen Tahiti. Her har blomsten altid har været brugt i skønhedspleje – for eksempel monoï betyder ”parfumeret olie” på tahitians, og består af kokosolie hvor tiaré blomster har ligget og trukket, og er fantastisk til både hår og hud.

Som du kan se, har jeg lige nu to monoï oils, hvor de også har forskellige egenskaber.

Monoi-Tahiti-olie1111MONOÏ TIARE TAHITI | Vanilia (120 ml)
En monoï oil produceret i Tahiti. Denne monoï er tilføjet en duft af vanilje, som virkelig komplimentere tiaré blomstens duft godt. Den dufter lidt voldsomt når man lige åbner flasken, men duften bliver mild og rundt når den kommer på huden – havde ikke noget imod denne duft som parfume. Olien er meget nærende og gør huden på mine ben virkelig lækker og blød, og som en fin detalje, er der tilføjet en Tiaré blomst i flasken. Den hovedsageligt af kokosolie, og derfor fast ved temperaturer på under 25 grader. Hvis den er i fast form, skal den bare varmes lidt op i et vandbad, ellers kan du også bare holde flasken under den varme hane, indtil den mængde du skal bruge er smeltet.

Den kan købes på iHerb til 57,49 kr eller på eBay til 92,23 kr inkl fragt – Begge steder er det også muligt at få den originale Tiaré og varianter med andre dufte.

YVES ROCHER | Monoï De Tahiti (100 ml)
Har videreudviklet den klassisk monoï oil, til at være en tørolie – som (altid) er flydende. Dens duft minder ikke om en klassisk monoï oil, har lidt svært ved at placere duften, men den minder lidt om duften af solcreme? Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om duften – specielt sammenlignet med overstående. Yves Rocher Monoï De Tahiti er hurtig absorberende og efterlader huden blød og fin uden at fedte. Denne her er tilføjet gyldent perlemor shimmer, som både er smuk når man er en blegfis som jeg – eller med et tanned look. Den minder rigtig meget om NUXE Huile Prodigieuse Or  – det er en tørolie uden tiaré blomsten og derfor ikke en monoï oil.  Noget negativt er at klistermærket på flaksen hurtigt glider af pga. olie rester og det ser ikke ligefrem kønt ud. =/ Der hæfter klistermærket noget bedre på Monoi Tiare Tahiti flasken af plastik.

Den er på tilbud lige nu til 95 kr (normalpris 110 kr) og fri fragt på Yves Rochers hjemmeside.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox juni '16