Hjælp, jeg skal være brilleabe – gode råd søges!

Goodiebox juni ’16

goodiebox juni 2016

I går kom sommerens første Goodiebox. På Goodiebox facebook side havde de lavet et sneakpeek, og spurgt hvilket vi håbede på at modtage – mange pegede i stedet en gyselig blå øjenskygge ud som én man ikke håbede at modtage, og det gjorde vi heldigvis heller ikke!

Goodiebox juni 2016 indholdMånedens Goodiebox bestod af:

Urtekram | Aloe Vera Gel *full size*
Deodoc | Deowipes Intimate *full size*
Emite | Eyelid base *full size*
Zenz | Organic Hair Treatment Pure No. 03 *full size*
Beauty Made Easy | Oil Blotting Sheets *full size*

Det er sååå sjovt med Beauty Made Easy logoet, for det samme logo havde jeg, da jeg startede bloggen for 6 år siden. Så det er med en hvis nostalgi – men er det ikke lidt ’mæææh’ at have købt sig til sådan en vector til mærke?! Ikke destro mindre er det blevet denne måneds Goodiebox favorit – for havde aldrig i mit liv troet jeg ville bruge sådan nogle, men efter en varm gåtur på posthuset efter Goodieboxen, var de geniale at tører fugten af i ansigtet (og mellem the boobies!). Så er der også intimservietterne fra DeoDoc – wauw en utrolig smuk indpakning – jeg fortryder nu mit nuværende farvetema på bloggen når jeg ser den! Kan ikke engang få mit til at åbne, så fin er den! Ellers er jeg okay tilfreds med produkterne. Synes først den var en smule kedelig, men kan mærke jeg bliver gladere og gladere for boxen!
Hvad synes I?

Mine Goodiebox Juni ’16 favoritter

 1. Beauty Made Easy | Oil Blotting Sheets
 2. Urtekram | Aloe Vera Gel
 3. Deodoc | Deowipes Intimate

Har forklaret lidt to af produkterne, selvom det virker lidt underligt at sætte et produkt på, jeg endnu ikke har prøvet. Jeg prøvede dog Emite Eyelid base, og er ikke fan af konsistensen – så det blev nummer chok og så står det mellem Deodoc og Zenz hårkur.. Jeg har dog allerede prøvet Zenz hårkuren – som heller ikke ligefrem er billig med en pris på 288 kr for 250 ml, men den har ikke givet mit en wauw følelse, synes ikke den gjorde mit hår specielt blødt og forsvinder hurtigt i mængden af andre hårekure der brillere mere – kan du lide min brillejoke? Selvom den er svane og allergimærket, ville jeg ikke benytte mig af den, medmindre jeg døjede med allergi.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med 5-8 produkter bare til 159kr inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

9 kommentarer

 • Mulle

  Er enig hårkuren er da ok men den stinker langt væk havde forventet mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Lige som dig var jeg også skuffet til at starte med, men er blevet lidt vild med Deo Doc. De dufter ret godt. Hårkuren gjorde heller ikke noget for midt hår. Ville ikke bruge så mange penge på den. Manglede aloe verden, så det var perfekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Så ens intimområde dufter af blomster bagefter? 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej! Er vild med dine post-its på billedet. Vil du sige hvor de er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er bare en brush jeg selv har lavet. 🙂 en rektangel, jeg kuttede en trekant ud af, lavede om en en brush og voila 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   En brush?
   De små blå sedler med things to do?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Arh dem. Jeg vender lige tilbage, da det er en ny illustrator, så husker ikke hvad mærket hed. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   De er fra grandstoriesdesign.com 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hjælp, jeg skal være brilleabe – gode råd søges!