Finderskeepers Aalborg 2016

eBay fund #95 Yellow Days

ebay 2016 sommer gul tøj koreansk hudpleje
Tonymoly Magic Food Banana Sleeping Pack
 | PU læder taske (flere farver) | Etude House Real Art Cleansing Oil
Kjole (flere størrelser) | PosterØreringe (flere farver)

Mine eBay collectioner er ved at blive lange, så trænger du ikke til en lille eBay snack?

Jeg er godt i gang med at rydde op i mit liv, sådan min lejlighed er en krigssti lige nu med bunke af ting jeg beholder – men skal gemmes væk, ting der skal smides ud, ting der skal gives væk gratis og ting jeg skal prøve at sælge. På samme måde er jeg i gang med computeren lige nu – bogmærker sorteres, filer sorters osv. osv. og nu også på eBay… der er lige nu 800 + items jeg er ved at sortere i – og jeg synes endda jeg er ret kritisk med de ting jeg tilføjer min collection, for netop at undgå dette. Men har så åbenbart stadig failet. 😉

Det føles virkelig godt at få ryddet op i ens ting. Virkelig! Det er som om jeg samtidig får ryddet op i en masse følelser og reflekteret over lidt forskelligt – for eksempel når man beholder ting af “pligt”, selvom man ikke bryder sig om det, og mine mapper med personlige papirer, som bare var én dårlig samvittighed, da det var ét stort rod – nu er jeg så gået fra 6 mapper til 3, hvor den ene kun bliver brugt til kvitteringer og garentibeviser – det er sååååå opløftende. Derfor også det gule tema, for gul er den mest opløftende farve jeg kender.

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Finderskeepers Aalborg 2016