UNI life skriveblokader og overspringshandlinger

Depend 02 Limited Edition – the Great Desert Limited Edition

Depend Cosmetic neglelakker Limited Edition 02 lakker forår sommer 2016

Fra venstre: 4089 Cool Oasis * 4091 Camel Caravan * 4092 Hot Desert
4093 Sahara Queen * 4094 Shade Seeker * 4095 Dust Storm

Endelig har jeg afleveret eksamen, der opsamler hele dette semester, og hvilke et semester! Har været så over lykkelig for min praktikplads i IKEA Aalborgs HR afdeling, hvor jeg nu er blevet ansat som studentermedhjælper – kan virkelig mærke at IKEAs miljø og værdier er lige mig, og glæder mig til hver gang jeg skal på arbejde – og synes endda det var hårdt der lige nu var en uge til jeg skulle arbejde igen! Jeg er taknemmelig for at kunne have det sådan!

Imens jeg har været i gang med eksamen og arbejdet i IKEA, har jeg modtaget blandt andet denne lækre Limited Edition kollektion fra Depend Cosmetic med navnet The Great Desert, som er en matte lakker i bohame inspirerede farver, der går fra afdæmpede pasteller til jordagtige farver.

De fleste af farverne er dækkende, med undtagelse af de to lyserøde nuancer, Hot Desert og Sahara Queen som er halvt dækkende. Samtidig indeholder Shade Seeker og Dust Storm en lille smule shimmer i blå-grå nuancer.

Alt i alt synes jeg det er en flot kollektion, som er ret lækre afdæmpede, som kan gå til meget. Jeg er normalt ikke så meget til de meget jordagtige farver, men synes den her fungere overraskende okay til mig – stadig noget af en tilvænningssag for mig, men de farver ser altså også bedre ud til en gul IKEA trøje, end pink og mint 😉

Farverne kan købes i et begrænset tidsrums i Matas og Magasin og koster 29,95 kr pr. stk.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

UNI life skriveblokader og overspringshandlinger