Uventet kærlighed - når kontrollen slippes

Aalborgs egen urban musikfestival!

imagegen30Måske har du allerede hørt det? I tirsdags blev det afsløret at Aalborg få sin helt eget Distortion lignende urban musikfestival, METROPOL, som en del af Aalborg Festivals. Den minder om Distortion, men bliver udført på Aalborg maner og finder sted i dagene 25. – 27. august, hvor det dog kun er lørdag der er en ægte gadefes, ses vi?

METROPOL finder sted rundt omkring i Aalborg, og her får du et kort overblik, med det info der nu er offentliggjort:

Torsdag d. 25. august | Havnefronten
METROPOL foregår på den smukke havefront omkring musikkens hus. Nogle af de afslørerede navnene er blandt andet Sivas, Gilli og Kesi.

Fredag d. 26. august | Karolinelund og Aalborg Øst
METROPOL finder sted to steder i Aalborg; Karolinelund og Aalborg Øst.  I karolinelund vil der spilles musik fra tre forskellige scener og afsluttes med turboweekend giver koncert. Når koncerterne under åben himmel afsluttes, forsætter festen på Plantform 4 og Skråen.  I Aalborg Øst står den på “Chill i Blokken” (for det ændre jo ikke nogle fordomme?), hvor der er koncerter med en række danske hip hop artister, grafittivægge, udsmykning for at skabe den rette stemning

Lørdag d. 27. august | Gadefest
METROPOL  springer i luften med en gadefest i  området omkring Vindgårdsgade, Jernbanegade og Algade, med tre scener, og efterfølgende den vildeste after party på Wonderland Spritten med plads til 3500 gæster.  https://www.facebook.com/Wonderlandspritten/?fref=nf

Nogle af de andre navne der er også er præsenteret som giver koncert er MellemFinga’Muzik, Thanks og Kongsted!

Oplysninger om program, tider, priser m.v. offentliggøres løbende på Aalborg Festivals hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Uventet kærlighed - når kontrollen slippes