Den mest avancerede skraber til glatte ben - Gilette Venus Swirl

Gosh Copenhagen Foundation Drops – en ny favorit!

Gosh foundations drops

Som mange af jer godt ved, har jeg haft et hedt kærlighedsforhold til Youngblood Mineral Foundation gennem flere år og har egentligt ikke rigtigt brugt flydende fundations, medmindre jeg skulle have en tungere makeup på. Til sidst endte det med at jeg ikke rigtigt brød mig  om flydende foundations, indtil jeg gav Gosh Foundations Drops en chance – og sikke et vanvid at jeg havde den liggende i flere uger, før jeg tog mig sammen og prøvede den.

For jeg er virkelig vild med den, og det undrer mig heller ikke at Gosh Foundation Drops vandt en flot pris til Danish Beauty Award 2016 for Årets Makeupprodukt (populær)!

DSC_0011

formel og dækevne: Det er den letteste flydende foundation jeg har prøvet, den virker meget vandet, og skal rystes godt før brug, – og hold nu fast den er lækker. Den dækker let til medium, men er den nemmeste foundation jeg har prøvet at bygge op uden at den klatter sig sammen. Der står på produktet at den er  hydrating og soothing, som blandt andet skyldes det indhold af arganolie. Når den lige er påført ansigtet, føles den lidt olieret, men synes hurtigt den får sat sig med et fløjls finish- og så holder den også i mange timer! Hvis man døjer med fedtet hud, plejer man at skulle gå langt udenom olierede foundations, men har hørt at nogle har oplevet stor glæde med denne foundation pga. dens meget lette formel, mon ikke en læser med fedtet hud har prøvet og vil dele sin erfaring? 

Påførelse: Som du kan se, doseres foundationen med en pipette, så du kan nemt styre mængden du skal bruge – jeg bruger ca 2-3 dråber for en let dækning og omkring 7 for en meget fuld foundation. Det er virkelig genialt og da produktet heller ikke indeholder vand, er den heller ikke den store bakteriebombe, selvom den får rigelig adgang til luft når den er i brug(som plejer virkelig at være en virkelig dårlig kombi). Jeg bruger en foundationbørste med med et forholdsvis fladt hoved, for eksempel RT Expert Face Brush eller RT Stippling brush, og dypper en dråbe foundation direkte på børsten.

gosh foundation drops gouttesdefonddetteint

Farver: Den findes i 5 farver: 002 Ivory, 004 Natural, 006 Tawny 008 Hiney og 010 Tan. Nu min hud er begyndt at tage en smuuuule farve, bruger jeg en blanding af 002 Ivory og 004 Natural.

Hvor kan de købes?
Gosh Copenhagen Foundation Drops kan købes i Matas, og koster 149,95 kr.

3 kommentarer

 • hildegerd

  Jeg bestilte den i #02 tidligere i dag og regner med den er her etter helgen, jeg har kombinasjonshud og er spent på hvordan den blir, men med mattende primer og settes med pudder etterpå, så tror jeg det skal gå greit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Hvordan er de i tonerne 002 og 004? Mere pinke end gule eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   002 er med neutral undertone, og 004 er stadig neutral med med lidt mere gul undertone end 002. 🙂
   Undskyld det sene svar, er på ferie. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Den mest avancerede skraber til glatte ben - Gilette Venus Swirl