Too Faced Love Flush Long-Lasting 16-Hour Blush Wardrobe

Goodiebox Maj ’16

Goodiebox 2016 goodiebox.dk

I morges blev jeg vækket af den velkendte lyd af DAO der kørte ind i gården for at levere min Goodiebox. Denne gang havde Goodieboxen været en smule forsinket, da Goodiebox manglede at modtage nogle af produkterne fra leverandørerne, men det har været helt i orden, jeg har alligevel sovet næsten en uge væk, så har ikke bemærket noget 😉 Goodieboxen, synes jeg er ganske lækker og ideholder 8 (9 produkter om man vil), hvor jeg kan bruge de fleste!

GOODIEBOX maj 2016 indhold Goodieboxen indeholder denne måned:

Denne måneds tema er “City Break” hvor alle tingene skal passe til en perfekt tur væk i en weekend. Månedens box er dejlig alsidig, da den indeholder både til hår, krop, øjne, negle, fødder og en smule makeup. Selvom den er alsidig, hvilket jeg virkelig godt kan lide, synes jeg den er en smule kedelig. Bare en liiille smule, kan ikke rigtigt sætte en finger på hvorfor. MEN Compeed er virkelig en genganger i mange Goodieboxe (ofte har jeg ikke engang taget dem med i anmeldelserne), og ret overflødigt, hvis man ikke døjer med vabler (har altså et mindre lager liggende!). Og så har jeg ikke rigtigt kunne finde ud af det Mesauda Milano, men mest fordi mærket simpelthen ikke har været til at få fat i, men kan se nu at Cocopanda er begyndt at forhandle Mesauda.  Yay! Men alligevel har jeg nogle produkter jeg i første omgnag er mest glade for

Goodiebox maj 2016 favoritter

  1. Parfume Pod Atomizer
  2. Garnier Respons Body Mythic Olive Dry Oil
  3. Être Belle Golden Skin Caviar Eye Roll On

Den parfume atomizer ser ved første øjekast ud til at være i virkelig god kvalitet! Mange af dem man kan få, enten spilder rigtig meget produkt ved siden af ved påfyldning, eller væsken fordamper fra flasken(eller begge dele?!). Jeg har kun oplevet én førder bare fungerede (fra Sephora), men siden har jeg bare ledt og ledt. Desværre virker det til at den kun kan købes i Italien og på Amazon, så jeg håber at flere større webshops snart vil begynde at sælge den. Min anden favorit er Dry Oil fra Garnier, specielt med en varm dag, som i dag er den bare guld værd for ens stænger. Eye Roll On, som er på en tredjeplads,  er faktisk sådan en lidt både og, jeg skal prøve den flere gange gange. Der er små ‘guld’ flager i, som jeg ikke er så stor fan af, men er en kæmpe fan af eye roll on’, elsker den kølende fornemmelse, som er som balsam for sjælen!

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox hver måned
med  5-8 produkter  bare til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Too Faced Love Flush Long-Lasting 16-Hour Blush Wardrobe