Goodiebox Maj '16

Fars dag gaver 2016

fars dag gaver 2016

1:  Seenda 2-I-1 opladningsstander // 2: Razorpit barberbladssliber  // 3: Chokolade værktøj
4: Spionernes Bro (blu-ray) // 5: Ølsmagning // 6: Men-ü Barbiere Shave Kit

For ikke så lang tid siden var der mors dag, men allerede på næste søndag d. 5. juni er det fars dag – og vores fædre skal heller ikke snydes for denne dag. For fædre har, af hvad mine erfaringer blandt venner og veninder, en meget praktisk og uonværlig rolle i vores liv, og min far er ikke undtaget for det – for der er intet menneske der f.eks. forstår et migrænehelvede som min far, der gerne henter mig på universitetet eller arbejdet, når jeg mest af alt har lyst til at smide mig ud fra en klippe. 😉

Jeg har tidligere haft en meget anstrengt forhold til min far, faktisk hvor jeg ikke ville have kontakt med ham. Nu er det hele heldigvis vendt, og min far er nok den person jeg snakker mest i telefon med… Hvilket både kan sige om hvor lidt jeg taler i telefon – eller hvor ofte jeg har brug for et råd eller hjælp. Min far og jeg har også nogle meget faste traditioner – vi handler blandt andet ind sammen hver uge, hvilket gør en ellers træls og kedelig ting, til noget der er rigtig hyggeligt, med vores faste roller og steder hvor vi skal handle (jeg er kæmpe Lidl fan!). Ofte vågner jeg søndag morgen med et opkald eller en  en sms med “skal du med ud og handle?” – gerne efterfulgt af en masse mad-emoji. Noget andet min far og jeg har haft sammen, var eBay. Da jeg endnu boede hjemme og begyndte at få ret mange pakker, var hans typiske kommentar “du har for mange penge!”, men med hans entre på ebay næsten udviklede sig til en battle, mellem ham og mig, i de bedste eBay køb.

1 kommentar

  • louise friis

    min far har lige haft fødselsdag og jeg gav ham den der razorpit, er spændt på om den virker!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox Maj '16