Kan du bekæmpe rynker med lukkede øjne?

Den mest avancerede skraber til glatte ben – Gilette Venus Swirl

*SPONSORERET – produktet er modtaget som gave*

Gilette Venus Swirl

En skraber er ikke bare en skraber, den forkerte skraber kan ændre om barberingen bliver en langsommelig og på godt jysk: træls ting der bare skal gøres, når man skal ud og lufte stænger. Døjer du også med små rifter omkring anklerne, knæene eller noget helt tredje – så er Gillettes nyeste Venus som sendt fra himlen!

Venus Swirl, skiller sig ud fra de andre Venuser, da det denne gang er kroppen der er blevet fornyet meget, og ikke kun skraberhovedet. Jeg husker kun én tidligere Venus (Vibrance), hvor det igen var kroppen der havde fået en ordentligt forvandling. Men denne gang er den faktisk bedre – fordi på kroppen er der en flexi ball, som kan rotere en smule fra side til side, så den skraberen følger glidende kroppens kurver, uden at blive snittet.

DSC_0015

Gilette Venus Swirl razor hoved

Swirl hovedet har 5 blade og rundt om en moistureglide serum der bliver aktiveret af vand og en slags kam, der skal guide hårene ind i skraberen. Jeg var ret skeptisk i starten, da jeg synes hovedet var meget stort og klodset, og jeg normalt har foretrukket de små skrabehoveder – endda dem til mænd fra tid til anden, meeeen det er jeg kommet over, for holy moly hvor var det en tæt og nem barbering, og den moistureglide serum efterlader benene så silkebløde – op til flere dage efter!

Det eneste negative jeg har oplevet, er at den dims på kroppen hvor jeg skal klikke hovedet til, har været en smule… utæt? Jeg kunne se at der var kommet vand og et par hårstumper ind, som jeg ikke ved om vil få en betydning for produktet i fremtiden – jeg tvivler dog.

Indtil d. 16. maj kan du i Matas spare 25 % på alle Gilette & Venus som Club Matas medlem.

4 kommentarer

 • Simone

  Det lyder måske som et dumt spørgsmål (jeg har aldrig brugt de dyre skrabere men har altid holdt mig til de billige, så ved intet om det), men har tænkt over om man med skraberne fra Gillette kan mikse hovederne? Altså kan man bruge kroppen fra en af serie med et hoved fra en anden (altså så længe de begge er Gillette)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Overhovedet ikke dumt spørgsmål – jeg spurgte om det samme, da jeg så at kroppen var blevet lavet om. Men ja -du kan sagtens skifte mellem forskellige hoveder.

   Kan anbefale dig at invistere i en RazorPit, som forlænger skraberens levetid gevaldigt – jeg bruger mine i 3 måneder hvis ikke mere. Engang var det altid en obligatorisk gave til veninder og venner, da man virkelig spare mange mange penge i længden..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Skal der barberskum til eller virker det “serum” som barberskum ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hej Line.
   I teorien, kan du godt nøjes, men jeg ville stadig bruge barberskum eller balsam. Afhænger i høj grad af hvad dine ben er vant til, og hvor sensitive de er. (kan stadig virkelig anbefale den skraber, bruger den stadig og lige begejstret). Gilette har også udviklet et hoved hvor der kommer barberskum ud af (eller sådan noget) automatisk, men synes det virker ret dumt, da jeg nok ville bruge skrabehovedet længere, end der ville være produkt i, takker være min Razor Pit.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Kan du bekæmpe rynker med lukkede øjne?