Snegleslim i ansigtspleje - Mizon Snail Recovery Gel Cream

Spa dag for neglene med Depend O2 Nail Care

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

Depend nail care o2 billig neglepleje bedste negleolie

Efter en lækker 3-trins behandling til hænderne, er det oplagt at bruge en lækker og ærende 3-trins behandling til neglene, inden de bliver lakeret.

Produkterne til denne 3-trins behandling er fra Depends O2 hånd- og neglepleje serie, som indeholder alt hvad du har brug for til at få og opretholde smukke og stærke negle.

Nail Care Trin 1 – Cuticle Peeling
Neglepeeling der fjerner døde hudceller og hudrester fra neglen og øger ilttilførelsen, der fremmer cellefornyelsen og næring til neglen. Det giver en hurtigere voksne negle i bedre kvalitet.

Anvendelse: Cuticle Peelingen påføres neglebåndene og nederste del af neglen, hvor der kan sidde lidt hudrester. Lad den virke i 1 minut hvorefter du med en neglebørste børster peelingen væk. Er der stadig hudrester på neglen, kan de forsigtigt skrabes ved med en manicurepind. Vask hænderne grundigt med vand og sæbe. Bruges en gang om ugen.

Nail Care Trin 2 – Grape & Avocado Nail Oil
Intensiv pleje til negle der er tørre, bløde og flossede. Olien giver næring, fremme neglevæksten og bevare fugten, samtidig med at den binder neglepladerne sammen, så neglene bliver hårde og stærke, men fleksible. Indeholder blandt andet druekerneolie, avocadoolie, mandelolie og vitamin E.

Anvendelse: Påfør Grape & Avocado Nail Oil på negl, neglebånd og under neglespidsen som masseres ind i et par minutter. Olien trænger hurtigt ind, og kan anvendes dagligt.

Nail Care Trin 3 – Hand & Cuticle Cream
Specialprodukt til meget tørre hænder og neglebånd, der er beskyttende, blødgørende og plejende. Med aloe vera, solsikkeolie, fjeldkvan, kakaosmør, sheasmør, vitamin E og pantheno.

Anvendelse: Når Olien har trukket helt ind i neglen, smøres Hand & Cuticle Cream ind i hud og negle og lad tørre ind. Kan anvendes hver dag eller efter behov.

Jeg er specielt glad for Cuticle Peelingen, som er den bedste peeling til formålet jeg har brugt, negleolien er også god, og meget let i det i forhold til mange andre negleolier. Cremen er god til at runde af, men hvis du vælger at købe produkterne hver for sig, vil jeg måske overveje den en ekstra gang, da jeg synes der er mange gode hand & cuticle cremer på markedet, så konkurrencen er benhård, og jeg ved ikke om jeg synes denne er mega unik i forhold til andre, men den er lækker at have med.

Hvor kan produkterne købes?
Produkterne kan købes Magasin og Matas. Det er muligt at købe produkterne hver for sig, hvor Cuticle Peelingen* koster 69,95 kr (10 ml), Grape & Avocado Nail Oil* (11 ml) koster 99,95 kr og Hand & Cuticle Cream* koster 79,95 kr for 20 ml eller 129 kr for 75 ml*. Jeg vil nu anbefale s at købe dem sammen i det komplette sæt*, hvor du udover at spare penge også får en lille neglebørste, neglefil og manicurepind med. Det komplette sæt koster 199 kr og spare alene 50 kr på produkterne, udover du også får redskaber med.

Bor du tæt på Magasin Lyngby?
Så kan du torsdag – lørdag komme forbi, hvor Depend viser og fortæller om hvordan du giver optimal pleje til negle og hænder, læs mere om eventet på facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Snegleslim i ansigtspleje - Mizon Snail Recovery Gel Cream