Er du også en "Sheng Nu" (leftover woman)?

Goodiebox april ’16

Goodiebox april 2016

I går morges blev jeg vækket af en scooter der kørte ind i gården kl. 4.30(!) om morgenen – hvis man overhovedet kan kalde det morgen? Jeg vidste godt det var DAO der kom med min pakke, og måtte håbe at det kun var mig der sov let på kollegiet. Stakkels naboer!

Denne måneds goodiebox har temaet “be free”, som du kan se og læse mere om hvad indebære.

Goodiebox april 2016 indhold

Denne måneds goodiebox indeholder:

Temaet “be free” dækker i denne boks over produkter der er parfumefri yay, allergivenlige yay, ‘naturlige’ eller parabenefri – Noo! Lad os nu stoppe parabenhysteriet og skrækken for ‘kemikalier’ og ‘kemi’! Not good Goodiebox – not good! Samtidig er det ved dansk lovgivning forbudt at anprise for hvad produkterne IKKE indeholder ifølge markedsføringsloven § 1 god markedsføringskik og § 3 vildledende og utilbørlig markedsføring – du kan læse mere i miljøministeriets letforståelige vejledning til virksomheder. De er kommet pga. et behov og virksomheders manipulering med vores frygt. Læg mærke til at nogle anprisninger er okay (for eksempel parfumefri, som jeg også ville diskutere om den dækker nok).

Så udover jeg synes det var en lidt flad boks, med en genganger (tror faktisk det er 3. gang jeg har modtaget Bellápierre Snowflake?), er jeg mest af alt skuffet over Goodieboxs reklamering og fokus, som på mange måder forvirrer og vildleder forbrugerne. Der er selvfølgelig også gode produkter imellem, og er allerede storbruger af Depends 02 Basic atte Top Coat <3 Bellápierre er også god, rigtig godt, men min begejstring kan være svær at se, når jeg allerede har en eller to liggende – i præcis samme farve.

Synes du boxen var spændende, og kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesbox
med  5-8 produkter  hver måned til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Er du også en "Sheng Nu" (leftover woman)?