Jeg overgiver mig! Den bedste highlighter er Mary-Lou

Stor iHerb haul – marts 2016

iherb haul danmark dk 2016 anbefalinger tips anmeldelser

Mit posthus fortjener virkelig et klap på skulderen! I går ringede de, fordi de undrede sig over, jeg havde en uafhentet pakke – for jeg kommer jo så tit, og henter alle mine pakker*afsløret*. Pakken havde jeg regnet med var blevet væk i porten, og regnede med at jeg skulle til at bestille forfra. Men den lokale postdame, havde simpelthen det overskud, til at kunne huske ikke bare mit ansigt, men også mit navn, og derefter slået mit telefonnummer op på nettet. Overskud og service! Jeg er virkelig imponeret, da det er posthus for et større område, og jeg var sååå glad, da det netop var en større iHerb pakke. <3 Jeg købte Merci chokolade til dem, for synes sådan en fantastisk service og overskud skal belønnes, for det hører man så sjældent om!

Men indholdet i denne iHerb pakke bliver listet op her, og så må I sige til, hvis nogle af tingene skal have en anmeldelse snarest.

Der har været nogle fejl med min ordre, jeg fik for eksempel to Lash Bossting Eyeliner + Serum i stedet for én og en deodorant. I stedet manglende jeg noget slik til $2.00 – ikke noget jeg kommer til at savne. Jeg synes den 2-i-1 eyeliner og vippe serum er ret spændende, da jeg hurtigt glemmer at påføre vippeserum, og det nok er lidt nemmere at huske på denne måde! Og så er jeg sprunget over og prøver at udforske iHerbs fødevarer, hvor der er mange spændende ting imellem, af produkter og mærker jeg endnu ikke er stødt på i Danmark. Fx. pulveriseret peanut butter, eller mere fantastisk te fra Harney & Sons, som i øjeblikket er mit yndlings temærke!

*Indeholder et eller flere affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg overgiver mig! Den bedste highlighter er Mary-Lou