Forårsnyheder Fra Gosh - Gosh Lip Oil

Snegleslim i ansigtspleje – Mizon Snail Recovery Gel Cream

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Mizon Snail Recovery Gel Cream anbefalinger virker den erfaring snegleslim

Mizon Snail Recovery Gel Cream, er nok en af de mest hypede koreanske produkter jeg endnu har stødt på.
Cremen som indeholder snegleslim, bliver kaldt lidt af en vidunderingrediens. Selvom jeg er stadig er noget skeptisk, da der stadig mangler masser af forskning om ingrediensens virkning på huden, kan jeg allerede sige nu, at jeg har haft nogle okay gode erfaringer, og har køb mere!

Koreanerne, som er lige nu førende indenfor skønhedspleje, har brugt snegleslim meget aktivt i omkring 7 år nu. Selvfølgelig i en ren og renset udgave. I Mizon Snail Recovery Gel Cream er indholdet på 74 %, som er okay! Du kan sagtens finde cremer med indhold over 74 %, men Mizon Snail Recovery Gel Cream erhelt sikkert en god begynder creme, da der er chance for at du er overfølsomhed overfor sekretet, ligesom du skal være forsigtig hvis du har følsom hud – det anbefales altid at du tester det på et mindre område.

Den ‘problematiske’ forskning

Sengleslimen indeholder en masse nærrringsstoffer, som allerede er meget kendt og brugt i hudpleje. Spørgsmålet er bare, om hvordan snegleslimens effket er på vores hud

Der er gode resultater på cellekulturer i laberatorier, men seriøs og langvarig forskning på mennesker er findes endnu ikke, udover kliniske test (som du ikke kan bruge til særlig meget). Har kun fundet én undersøgelse af snegleslims virkning på 25 forsøgspersoner med solskader. Resultaterne viser at forsøgspersonerne efter 8 til 12 uger, oplevede en forbedring af huden (fine linjer, tekstur, hydreret og generel udseende), men laboratoriets resultatmålinger af hudens fine linjer var ubetydelige forbedringer. Undersøgelsen viste heller ikke hvor lang tid effekt varede.

Det der kan være problematik ved at undersøge snegleslimen er, at det stadig er svært at sikre testresultaternes validitet. Det kræver en vis konsistens i koncentration af de kemiske forbindelser, som afhænger meget af kvaliteten af snegleslimen, og hvordan den udskilles og behandles, som der endnu ikke er enighed om.

LÆS OGSÅ | 5 Koreanske Makeup Favoritter

Dens mange evner

Selvom forskningen er minimal, kan du se på nette og se andre brugers oplevelser af forbedringer for forskellige hudproblemer. Ikke at det nødvendigvis skyldes snegleslim alene, men synes selv det er betydeligt mange, til jeg selv ville prøve. Som den “vidunderingrediens” den er hybet for, kan du se nogle af virkningerne her:

 • Reducere akne
 • Reducere udbrud af urenheder
 • Helende
 • Blegne mørke pletter og ar
 • Ensarte huden
 • Pleje af solskoldet hud

Tuben kan med fordel puttes i køleskabet, så får en kølende og lindrende effekt på irriteret hud!

Hvordan den bruges

Den kan bruges alene som almindelig creme, eller hvis denne meget lette formular ikke er nok til dig, kan du putte den på efter almindelig fugtighedscreme. Den lette transparente formular trænger hurtigt ind og giver en glat og jævn overflade der er parat til at få lagt makeup på.

Min erfaringer og anbefaling

Jeg ofte ligner en tomat, med min rødme omkring kinder og næse. Jeg syntes Mizon Snail Recovery Gel Cream hjalp en smule på rødmen imens jeg brugte den, men da jeg løb tør, oplevede jeg efter noget tid en massiv rødmen. Jeg tror jeg undervurderede dens evner, imens jeg brugte den. Ikke den fik rødmen til at forsvinde helt, men at den hjalp mere end jeg i første omgang troede. Imens ugerne gik, mindes jeg også at min hud ikke havde lige så mange udbrud af urenheder, men om det skyldes cremen, eller andre faktorer, tør jeg ikke sige – men begynder snart igen at bruge den, og så må jeg se om jeg oplever samme effekt!

Når der ikke er mere forskning på området, vil jeg kun anbefale at bruge billigere produkter med sneglecreme, for eksempel denne, og så selv skabe dig dine egne erfaringer. Jeg ville aldrig bruge flere hundrede kroner på denne, når forskningen er så sparsom.

LÆS OGSÅ | Koreansk Kosmetik: TonyMoly Peach Lip Balm

Billig – men ikke drøj!

Mizon Snail Recovery Gel Cream kommer en i lille tube på kun 45 ml, og da den desværre ikke er speciel drøj, bliver sådan en tube hurtigt brugt op – for min skyld må Mizon gerne lave deres Snail recovery Gel Cream i 100 ml eller 150 ml størrelse. Til gengæld er den virkelig billig.

Det nemmeste sted at købe den, er helt klart eBay, men hold øje med falske produkter, der desværre er ved at blive mere udbredt, efter hele verden har fået op for koreansk kosmetik.

Jeg kan blandt andet anbefale disse sælgere:
F2plus1, (opdatering: De andre er lukket på eBay)

Hvis du vil undgå eBay, har en af mine yndlings helsewebshops også fået et større lager af koreansk beauty, hvor du også kan finde Mizon.

Ingredienser:

Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Bis-PEG-18 Methyl Ether, Dimethylsilane, Polysorbate2-, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Glycosyl Trehalose, Hydrogenated Starch Hydolsyate, Triethanolamine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Centella Asiatica Extract, Portulaca Oleracea Extract, Camellias Sinensis Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Betula Platylphylla Japonica Juice, Tropolone, Copper Tripeptide-1, Allantoin, Panthenol, Olea Europaea (olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Palmitoyl Pentapeptide-4, Adenosine, Disodium EDTA

2 kommentarer

 • karoline

  Tak for et gennemført indlæg. 🙂
  Jeg døjer med uren hud, men jeg kan se, at der er olie i ingredienslisten. Tror du, at det vil være et problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Taget i betragtning af andre der har akne, har haft gode erfaringer, synes jeg det er værd at overveje, hvad dine tidligere erfaringer er, og om det er værd at prøve. 🙂
   Jeg ville selv nok godt turde, men det er jo mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Forårsnyheder Fra Gosh - Gosh Lip Oil