eBay fund #91 Koreansk makeup

Jeg overgiver mig! Den bedste highlighter er Mary-Lou

The Balm Mary-Lou Manizer anmeldelse test anbefalinger købes billigt

Jeg har længe brugt Makeup Revolution I ♡ Makeup Blushing Hearts-Goddess of Love Highlighter, og været sindsyg glad for den – og så var den billig,og fungerede faktisk rigtig godt synes jeg… Indtil jeg faldt i og prøvede Mary-Lou!  Jeg går generelt ikke ind for ‘produkt snobberi’, og bliver ekstra glad, hvis jeg finder et produkt til billige penge der bare fungere.. Så derfor var jeg også meget længe før jeg hoppede på the Balm Mary-Lou Manizer bølgen! Men guuuuud, hvorfor prøvede jeg ikke noget før?

The Balm Mary-Lou Manizer dupe The Balm Mary-Lou Manizer

Den er perfekt til lyse (læs: blege) skandinavisk hudtoner! Farven minder meget om highlighteren fra Makeup Revolution, samme gylde toner, så i første omgang var jeg ikke særlig imponeret, og tænkte bare ‘spild af penge!’, men partiklerne er så meget finere, og ligger sig så meget flottere på huden. Så nu går jeg ekstra meget highligter amok, så jeg genskæret fra mit ansigt vil kunne ses fra månen! – og det ser stadig ikke svedig eller klumpende ud.. Jeg er så meget fan!

Jeg har købt min fra Cocopanda, hvor den ofte er på tilbud, til bare 119 kr – hvilket ikke et den ‘store’ forskel fra Makeup Revolution, når jeg får sådan et finere produkt, hvilket faktisk næsten gør Mary-Lou Manizer til et lidt for godt køb, og med en chance for at blive et af mine top 12 produkter 2016!

The Balm Mary-Lou Manizer bedste highligter til pengene

1 kommentar

  • Hmm har længe overvejet at købe den, og dette indlæg, gjorde da helt sikkert overvejelser kraftigere… Haha! 119 kr er heller ikke såååå slemt, afhængigt af hvor hurtigt man bruger den op jo 😉

    – Hosnya
    http://www.hosnya.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #91 Koreansk makeup