eBay fund #92 Coffee Addict

Forårsnyheder Fra Gosh – Gosh Lip Oil

Gosh Lip Oil test anmeldelse

*Sponsoreret – modtaget i gave, der er ikke aftale om at jeg skal skrive om produkterne, og det er udelukket min egen oplevelse af dem*

Har I været nede i Matas og se Gosh Copenhagens nye forårskollektion? Der er kommet flere spændende produkter, også produkter jeg aldrig havde set før – blandt andet disse lip oils. Jeg har allerede været meget imponeret over Gosh Foundations Drops, som har vækket min lyst til flydende foundation igen, og de her lip oils, er bare så… specielle!

Hvad er ‘Gosh Lip Oil’ egentligt?
Gosh Lip Oil kan vel bedst beskrives som en plejende lipgloss, selvom den vil hører under kategorien læbepleje (med et plus). Gosh Lip Oil har nemlig det glossy finish du kender fra lipgloss, ikke super glossy, hvor du kan genspejle dit ansigt i, men sådan at læberne ser lækre og velplejede ud.  Gosh selv skriver, at den er “…much more hydration than a lip balm.”, men skal jeg ikke kunne udtale mig om, den  giver mig i hvert fald ikke mirakuløse  bløde læber efter brug, i forhold til så mange andre produkter – som for eksempel min Vitamin E stick fra Reviva Labs (Minder mig om jeg snart skal købe igen, for ikke at tør!).

Konsistens, fugt og glans.
Som nævnt, synes jeg ikke den giver mirakuløse bløde læber, men han har noget som mange lip blam ikke har, netop den glans! Med den fine glans den giver læberne, ville jeg få den brugt mere i løbet af dagen for udseendet skyld, og derfor også få dem plejet i løbet af dagen uden jeg ‘lægger mærke til det’, og det er en kombination jeg kan lide! Konsistensen er lidt fedtet, hvilket ikke rigtigt bør komme bag på nogle, når det er en lip oil, men til min store fryd, klæber den ikke, og føles rigtig lækker på læberne, sådan at gerne sidder og bevæger læberne mod hinanden, fordi det føles så rart.

gosh lip oil

003 Rose og 002 Sea Buckthorn

Farverne
Lip Oil’en fås i 4 farver, 001 Clear, 002 Sea Buckthorn, 003 Rose, 004 Raspberry. og som du kan se på de to jeg har, har den ikke særlig meget farve, og synes ikke jeg kan se nogen forskel overhovedet på læberne. Jeg skal ikke kunne sige om nogle med meget lyse læber, kan se forskel, men jeg vil ikke synes det er værd at købe flere farver, og bare nøjes med én!

Gratis gave hvis du køber nu!
Gosh Lip Oil koster 99,95 kr og hvis du køber én i Matas lige nu, får du en gratis gave (værdi: 99,95kr). Vælg mellem Irresistible Intensity Mascare eller Boost Your Lashes Mascara.

2 kommentarer

 • Eva

  Har godt kigget på dem, men hvordan er holdbarheden? Og har du evt prøvet de nye glosses fra Lancome (tror jeg det er). De der fruity?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Holdbarheden på dem er ligesom alm. læbebalsam eller lipgloss, det er jo først og fremmest plejende, så det trænger jo ind i læberne blandt andet.
   Og har set der er nogle fra Lancome nu, der var en reklame på bloggen, og jeg er liiiidt solgt, hold fast de får den solgt godt 😉 Det er samme princip, men det virker til de har noget mere pigment. Jeg glæder mig til at se dem IRL, men tror ikke JEG synes det er pengene værd. Jeg er bare blevet mere kræsen efter at have prøvet provocalips fra Rimmel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #92 Coffee Addict