16 timers holdbar læbestift - Rimmel London Provocalips

Derma E Overnight Peel (AHA) – En Ny Billig Kærlighed Til Yngre Hud Og Reducering Af Solskader

Derma E Overnight Peel anmeldelse anbefaling iHerb hudpleje billig god AHA peeling

Nu har jeg brugt Derma E Overnight Peel (with Alpha Hydroxy Acids) i efterhånden 1½ måned, og er blevet ret glad for den. Den er billig, har en god konsistens, kan nemt få alt produkt ud, og så effektic (som alle AHA peelinger er). Min hud føles så godt efter at have brugt sådan en behandling, og begynder at se en mere ensartethed i min huds overflade – og min kæreste har spurgt om han må prøve den. Jeg ser allerede nu et langt og tæt kærlighedsforhold, og hvordan Overnight Peelingen skal være en fast del af min hudpleje fremover.

AHA (Alpha Hydroxy Acids)
Peelingen er en såkaldt AHA peeling, som er en kemisk peeling, som består af enten frugtsyreeller mælkesyre. AHA syre er milde for huden, men også virkelig effektiv og trænger dybt ned i huden. AHAs har rigtig mange gode egenskaber, og derfor en god investering til ens hudpleje rutine. Udover den har en peelende effekt (hvis produktet har en pH mellem 3 og 4), binder AHA fugt til huden og er med til at stimulere dannelsen af nye hudceller, som kan ved regelmæssige behandlinger give en mere ensartet, strammere, yngre udseende hud og reducere synlige solskader så som pigmentforandringer.

AHAen i Derma E Overnight Peel
Derma E Overnight Peel har en pH værdi på 3,5 og indeholder 5 % glycolic acid, sammen med mindre mængder af mælkesyren Lactic Acid og frugtsyren Malic Acid. Sidstnævnte skulle være mindre stabil og mindre hudvenlig end de andre (selvom alle AHA syre kan irritere huden), men som en lille forholdsregel til personer med meget sart hud. Jeg tror Malic Acid er med, for at sænke pH værdien, men skal ikke gøre mig klog på dette, men jeg ved den er pH regulerende.

Anvendelsen
Peelingen bruges 1 til 2 gange om ugen om aftenen på nyrenset hud. Det skal så sidde og arbejde på huden over natten, og vaskes af næste morgen. Konsistensen er meget let, og absorberes hurtigt af huden. Der står på æsken, at personer med sensitiv hud kan opleve en mild prikken i starten – dette er normalt, men skal selvfølgelig fjernes, hvis huden bliver irriteret.

Derma E – med omtanke for omverden og miljøet
Alle Derma E’s produkter er veganske og ‘cruelty-free’, men Derma E går også meget op i miljøet, og bruger blandt andet certificeret vindmølle energi til produktionen af deres produkter, som også kan genbruges – læs mere om Derma E’s værdier på deres hjemmeside.

Hvor kan det købes
Jeg har endnu ikke set den nogle steder i Europa, men kan købes på mit elskede iHerb til kun $15.00 for 60 ml (Vejl. udsalgspris: $18.75).
Er det første gang du handler på iHerb, kan du bruge koden mjs632 få $5.00 rabat på første ordre.

INCI: Purified Water (Aqua), Glycolic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth 20, Stearic Acid, Lactic Acid, Malic Acid, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Passiflora Incarnata (Passion) Fruit Extract, Ascorbyl Palmitate (C-Ester), Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* (.1%), , Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract* (.1%), Glyceryl Stearate and PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Dimethicone, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

indlægget indeholder et eller flere affiliate links.

1 kommentar

  • Dit fine indlæg har gjort mig nysgerrig så nu bestiller jeg en hjem.
    Glæder mig til at prøve den, især når nu du er så vild med den 🙂

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

16 timers holdbar læbestift - Rimmel London Provocalips