Alle De Bedste Valentines Tilbud

Genstridige mørke rander under øjnene?

la-girl-pro-concealer-orange_zpswelayptz

Tror de fleste af os, har oplevet at stå op til at møde en panda i spejlet, der kigger trist tilbage på én. Nogle af os, oplever det oftere end andre. Om det så er pga. små børn, eller ens DNA der ikke vil bryde forholdet. Jeg hører til sidstnævnte, og har prøvet at sige flere gange; DNA, det er slut mellem mig og de mørke rande.. Men det ser ud som om det er en kamp jeg ikke kan vinde, og må lære at leve med dem, eller gå all-in på restylane og laserbehandling.

Mørke rander kan være lidt af en kunst at dække. Nogle dage kan jeg bruge en helt almindelig concealer, og på andre ‘mørke’ dage, skal der mere drastiske metoder i brug – som min kæreste har døbt “indianer øjne“. Nemlig orange corrector! Og denne fra L.A. Girl Pro Conceal, er lidt af en darlig. Orange er en kontrastfarve til blå, som så neutralisere, hvis det bliver lagt ovenpå (eller kan fremhæve, hvis de bliver lagt ved siden af hinanden *GYS!*).

la-girl-pro-concealer-orange-1_zpsyud0e9p8

Emballage og påførsel
L.A. Girl Pro Conceal HD. High Definition Concealer i farven Orange Corrector, kommer i en tube med en pensel ved mundingen, Den bruger jeg ikke, og ville egentligt helt have været foruden, da der sidder utroligt meget rest produkt deri. Da konsistensen er meget tyk, foretrækker jeg selv at bruge en concealer pensel til at påfører, da det er nemmere at styre. Det er faktisk kun den pensel, som jeg har noget negativt at sige om, for hold fast, uden den ville den være perfekt! Et hygiejnisk produkt, med en kanon dækevne.

la-girl-pro-concealer-orange-3_zpsenefhxda

Førbillede: kun med L.A. Girl  Efter: Youngblood mineralfoundation (og bryn med ABH)

Pigment og dækning
Den er meget pigmenteret, og man skal lige de første gange være ekstra koncentreret, da man ikke skal bruge særlig meget, faktisk mindre end lidt! Og så påfører problemområderne, og derefter – meget vigtigt, lade tørre 110 % (siger det igen – meeeeget vigtigt), derefter kan den dækkes med foundation, eller en hudfarvet concealer, hvis din foundation ikke er særlig dækkende. Den er dog rimelig nem at dække med de fleste fundations, og var faktisk nemmest med min Youngblood Mineral Foundation, som jeg ellers havde mindst tiltro til, at kunne dække. Resultatet er så lækkert, og er virkelig glad for at jeg fik denne hjem.

Noget for alle!
Udover at der findes 3 correctorer i serien (orange, grøn og gul), har serien concealere i ikke mindre end 21 farver, så både en blegfis som mig, og en kvinde med meget mørke hudtoner, vil kunne finde en concealer der passer til dem, ligesom den også er i mange både varme og kolde undertoner. Det kunne en del mærker lærer noget af!

la-girl-pro-concealer-orange-2_zpsgc57y9xv

Kvalitet til få penge!
Orange corrector, lyder ofte som et dyrt special produkt, og der er også flere mærker der laver fantastiske correctorer, for eksempel Bobbi Brown, der er meget kendt for deres correctorer. Denne her fra L.A. Girl, er nok den bedste corrector jeg har prøvet til budget priser, og jeg synes den kan konkurrere med meget dyrer corrector. Det eneste er, at jeg ikke har prøvet dem i tubeform før.

Hvor kan den købes?
Den kan købes flere steder på engelske hjemmesider bl.a. her eller Beautybay, men kan anbefale at købe dem på eBay af amerikanske sælgere, da den for eksmepel kun koster 40 kr INKL fragt her. 😀

*Indlægget indeholder et eller flere affiliate links*

7 kommentarer

 • Josefine

  Woohoo! Glæder mig til at prøve den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det MÅ jeg eje!! Jeg har vildt mørke rande under øjnene, og har haft det så længe jeg husker.
  TAK for tippet! :)))

  nymaane.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Så lidt! 😀 Jeg har også haft mørke rande i mange år, og troede i lang tid det var pga. forkert kost, dårlig søvn og lidt vand, men desværre ikke. Så nu er jeg blevet ekstra fokuseret på dem, og det her hjælper!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Den er jeg også rigtig glad for – bruger den hver gang, jeg har makeup på 🙂
  “Klipper” du penslen af, eller kan man skrue den af, eller hvordan har du gjort for at kunne påføre produktet med din egen pensel/børste? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Alle De Bedste Valentines Tilbud