3 creme highlightere - tre priser

Depend O2 Limited Edition Forår 2016 – Sorbet

DSC_0001

*Sponsoreret – lakkerne er modtaget i gave fra Depend*

Jeg var allerede ret vild med Depend 7Day forår 2016 kollektionen, hvor jeg var specielt glad for pastel lakkerne, som er så smukke at de er nogle af de eneste lakker jeg har stående fremme. I mandags modtog jeg så Limited Edition kollektionen Sorbet fra deres O2 serie. OMFG! Pastelfarver, og så er de perfekt matte, og så mega mega smukke farver, sådan lidt støvet pastel. Jeg påførte den grønne i mandags, og det er først i dag den har krakeleret, men har desværre ikke noget billede. Jeg er så træt efter praktik og sygehus (hvor jeg lige nu er til behandling med knæ 3 gange om ugen!), at jeg tit lægger mig når jeg kommer hjem, og overskuddet til billeder og computer for den sags skyld, er desværre minimal, selv bare at gå på netflix, kan være en kamp, haha! Hvis lyset/vejret er til det i weekend, kommer jeg med swatches, for jeg kan virkelig ikke få armene ned.

Den kommer i butikkerne i uge 12, og jeg håber virkelig mit overskud er højere til den tid, da jeg skal ind og hamstre, for jeg har svært ved at bære at den kun er limited.. Smukke pasteller OG matte OG holdbare!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

3 creme highlightere - tre priser