eBay Fund #90 To The Cat Ladies Out There

3 creme highlightere – tre priser

creme-high-lighter-bedst-i-test-benefit-etude-house-the-body-shop_zpsrsgxaulw

reklamelinks2

Tre creme highlightere, som minder meget om hinanden og alligevel ikke. Deres konsistens er alle creme-to-powder og holdbarheden minder meget om hinanden, men så er der lige farverne – og ikke mindst… Prisen!

highlither-swatches_zpsnql3sojyBenefit Watt’s Up – Rosa guld
Etude House Play 101 Stick #10 Highlitgter – Perlemor
The Boduy Shop Honey Bronze 01 – Champagne

benefit-watts-up-highligter-test-anmeldelse_zpsxg3uxzvk

Benefit Watt’s Up! er den dyreste af de tre, og koster ca. 239 kr i Sephora.
Den er markant mørkere og  har enrosa guld farve, der bliver mere champagne, når den er blendet ud, og ligner så mere The body Shop i farven. Emballagen er rigtig lækker, selvom der er tre låg i alt, at holde styr på (og jeg leder ofte efter den sidste, der skal beskytte creme stiften), Highlighteren kan skrues op og ned, og indeholder 9,4 g highlighter. I modsatte ende af highlighteren, er der en svamp der kan bruges til at udtone highlighteren med. Den fungere ganske fint og er ganske praktisk, men jeg fortrækker at bruge pensel, når jeg påføre produktet, og smører den sjældent direkte på huden, hvor den er lidt overflødig for mig.

etude-house-play-101-stick-highlighter-test-anbefaling_zpscy9lofwl

Etude House Play 101 Stick #10 Highlighter købte jeg, fordi jeg forventede at det var lidt af en dupe til Benefit Watt’s Up! Det er det ikke, langt fra, men for mit vedkommende er den bedre. Med min meget lyse hud, skal en highlighter ofte være ekstrem lys, og med denne der har en varm perlemor over sig, er meget mere ideel for mig og min lyse hud. Det koreanske mærke laver meget virkelig lækkert makeup, og denne er en af dem. Den kan købes på eBay til bare 68,05 kr.

the-body-shop-honey-bronze-highlighter_zpsgnmeeyip

Da jeg opdagede at Play 101 Stick ikke var en dupe, kom jeg til at huske på min the Body shop highligter fra Honey Bronze serien, og de to farver minder meget om hinanden, når de er udtonet. Den er champagne farvet og med gyldent shimmer og ser virkelig lækker ud på huden. Dens store ulempe er dens emballage, og her tænker jeg ikke at den er flækket, men dens store overflade, som gør den klodset at arbejde direkte på huden med – Thank God for makeuppensler. Den er i en mellemklasse, og koster 100 kr i The Body Shop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay Fund #90 To The Cat Ladies Out There