Depend O2 Limited Edition Forår 2016 - Sorbet

16 timers holdbar læbestift – Rimmel London Provocalips

{ indlægget indeholder reklamelinks }
Reklamelinks er markeret med *

rimmel-provocalips-anmeldelse-farver-pris_zpszrfkcnzl

Jeg er så stor fan af Rimmel London Provocalips, og var en af mine bedste beauty køb i 2015, og som jeg oftest går med – selvom jeg har over 100 andre smukke læbestifter. Hvorfor så det? På grund af den utrolige holdbarhed!

Rimmel London Provocalips, er en flydende læbestift der reklamere med op til 16 timers holdbarhed, og lad mig sige med det samme… Det kan den sagtens!

Den er kyssesikker og holder til at du både spiser og drikker, uden at du har behov for at tjekke læberne i spejlet, for at se om læbestiften sidder hvor den skal – for det gør den! Se blandt andet hvordan mine læber har set ud efter 10 og 22 timer på instagram– og hvor jeg allerede har udsat Provocalips for lidt af hvert.

rimmel-provocalips-anmeldelse-farver-2016_zpsuif3sten

Påførelse
Provocalips påføres over to steps. først trin 1 er påførsel af farven. Det gælder om at gøre det med sikker hånd, da den allerede kan være svær at få af, hvis du rammer ved siden af – been there! Derefter holdes læberne adskilt i ca. 1 minut mens læbestiften tørre – utroligt vigtigt, da jeg ellers har oplevet den klumper. Til slut påføres der den transparente gloss der sidder i den anden ende, der fixere læbestiften og giver et fint gloss.

Efter noget tid, får læberne et flot satin finish og er lækre holdbare!

rimmel-provocalips-swatches_zpsybnxx9gx

Farverne
I Danmark er der pt. 6 forskellige farver, men der kommer nye farver i Danmark i marts måned! Dem jeg har, er både nogle fra Danmark og en der ikke kan købes i Danmark (måske næste måned?)

Fra venstre:

200 I’ll Call You – Støvet rosa
310 Little Minx  – fuchsia pink
500 Kiss Me You Fool – Scarlet red
550 Play With Fire – Bærfarvet rød
700 Skinny Dipping – Nude
739 Make Your Move – varm rød koral

Jeg bruger oftest Play With Fire, der næsten er blevet mine signaturlæber, og så er jeg ellers meget glad for Makeup Your Move og I’ll Call You til brug i fx. praktik, da de giver farve, men stadig er nedtonede og naturlige. Nude er ikke så heldig til mig desværre, og Little Minx g Kiss Me you Fool bruger jeg for tid til anden, hvis jeg skal noget. Jeg har pt. førstnævnte på, som du også kan se et billede af på læberne her.

Hvor de kan købes
De kan købes i Matas*, Lookfantastic* og eBay*.

2 kommentarer

 • Caroline Stadsbjerg

  Hvor er de flotte! Det er faktisk kun “Nude” jeg tror, der ikke vil klæde min tient, men ellers er de godt nok fine! Måske man skulle kigge lidt på dem, nu det snart er d. 1. 😉

  nymaane.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glemmer nogle gange, at Rimmel virkelig har lavet nogle vilde læbeprodukter! Jeg har faktisk ikke prøvet disse – men har nogle Apocalips, som jeg synes er fantastiske. Men nogen gange glemmer jeg dem desværre bare i min samling!

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend O2 Limited Edition Forår 2016 - Sorbet