Zap urenhederne væk med Tanda Zap og Clear+

Reviva Labs Vitamin E Stick – Er Dine Læber Allerede Helt Sprukne?

xl214vita-e-stick-lid_zpscvvyay51Når læberne først er blevet sprukne og gør ondt, synes jeg virkelig det er svært, at finde noget der virkelig virker. Der er mange gode produkter, der er gode præventaktive, men når ulykken først er sket, så synes jeg der er mange læbepomader der kræver en god portion tålmodighed – og hvad gør man, hvis man ikke har den?

Man brugerReviva Labs Vitamin E Stick.- og den er faaaaantastisk. På iHerb, har den en score på 4.1/5 ud af 1190 anmeldelser, og det er virkelig en af de få produkter der har så god vurdering trods mange anmeldelser.

Reviva Labs Vitamin E Stick er en all around stick, som også kan bruges omkring øjenene, og er også min foretrukne øjencreme om aftenen (har en masse fine der er fantastiske til dagsbrug), da den virkelig er blød ved øjenomgivelserne og giver masser af beskyttende fedt, fugt og E-vitamin. Den virker bare, hvis jeg smøre mine ødelagte læber ind om aftenen, så kan jeg se tydelige forbedringer næste morgen. Du kan måske gætte, at jeg er i gang med at beundre, de mirakler den har udført i nat på sådanne læber. De er stadig en smule tørre, men i går var der blodige revner og næsten flager af tør hud, nu føles huden bare en smule stram, men ikke rigtigt noget af se – læberne får en tur til, så jeg har kysseklare læber til min sidste julefrokost på torsdag.

Den er utroligt billig, på iherb koster den kun $2.80 (vejl. pris er $4.00), hvilket svare sig til små 19 kr. – Jeg tror de har sparet på emballagen, for den er virkelig ikke særlig køn. Den er ikke drøj, da den bløde formular, smelter af varme fra huden, men når den kun koster 19 kr, har den en stadig meget fornuftig holdbarhed. Jeg er ved at løbe tør, og jeg sidder lige nu og tænker om jeg vil bestille den nu nu, eller vente til et andet produkt jeg også vil bestille er på lager igen… Svært valg.

Ingredienser: Canola oil, lanolin oil, beeswax, soybean oil, myristyl stearate, candelilla wax, octyl methoxycinnamate, aloe vera, ozokerite, vitamin E acetate, oxybenzone, olive oil, phenoxyethanol, ethylhexylglycerine, linden flower fragrance.

Overvejer du at lægge en ordre på iHerb? Find inspiration i  nogle af mine andre iHerb indlæg:

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Zap urenhederne væk med Tanda Zap og Clear+