Hvad Jeg Venter På Fra iHerb

Koreansk Kosmetik: TonyMoly Peach Lip Balm

tonymoly_zpsnrhsg7upJapansk og Koreansk kosmetikemballage, er et helt kapitel for sig, og kan hverken gå under at være annonymt og kedeligt. Heller ikke denne lip balm fra TonyMoly, som jeg er ret forelsket i.

Lip Balmen er med fersken ekstrakt, som er med til at fugte og fjerne døde hudceller. Selvom den indeholder et højt indhold af shea butter, fersken ekstrakt og rose hip oil, synes jeg ikke det er den slags lipbalms der er mest fugtgivende. Det betyder dog ikke, at jeg ikke vil anbefale den, da den er god til at blødgøre i løbet af dagen, og samtidig med at den er transparent og glossy, er den et fint alternativ til lipgloss.

LÆS OGSÅ | 5 Koreanske Makeup Favoritter

Jeg synes virkelig den gennemfører fersken temaet til fulde, uden at blive kvalmende. Den søde emballage, ligner meget en chinese peach (har den et dansk navn?), og dufter naturligt sødt af fersken, og har samtidig en lille smule smag af frisk fersken.

Konsistensen er meget fast, og den skal nærmest varmes op med fingrene. Oooog her kommer så mit krukkeproblem… Jeg hader at stikke fingeren ned i krukker, specielt de små, og den faste konsistens gør, at jeg skal tage fingeren derned flere gange, for at få nok på læberne, eller bruge en spatel. – Krukkeproblemet er jo så en smagssag, og ved andre ikke har det samme problem som jeg.

Hvor kan den købes:
Jeg har indtil videre kun erfaring med at købe KK (koreansk kosmetik) på eBay. For at være sikkerhed på ægtheden af produkter, så køb kun fra sydkoreanske sælgere!

Den er lige nu på tilbud, ved en af mine yndlings KK sælgere til 33,50 kr. for 7 g (samme mængde som en EOS Lip balm).

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hvad Jeg Venter På Fra iHerb